...és közben nálunk is be-, de inkább leindult az élet. Vagy kikapcsolták a robotokat vagy átprogramozták őket. Hol van már az 500 (a 6,7,8-ról már nem is beszélek)!? 476, éljen a bizalom! :)
Nem kell félni. Esni fog de aztán jön is vissza. Az 5% ezek szerint direkt állt meg ott és ahol. A kozlemenybol is az sanszos hogy nem AV volt az egyedüli player eddig sem a társasban. Vasárnap amúgy se tudott senki eladni ;)
Jó reggelt! Csak így magyarul.. :) Összeszorult a gyomrom, amikor elolvastam az Andy V-ről szóló híreket. Szegény Estesek! Remélem, hogy HoStrucc már eladta a pakkja nagy részét...
Imádom Romhányit! Minden munkája zseniális! A minap volt egy sajtótájékoztató, arról ez jutott eszembe: (az interjúalanyok neve is hasonló:)))) Az Uj Bárány riportere felkereste Ordast. Interjút kér. Én leközlöm. Olvasd. - Igaz volna ama vád, hogy ön orvul elfogyasztott egy egész nyers nagymamát? - Egy nagymamát? Egy grammot se! Ez az egész csak Grimm-mese! - Hogy Piroskát Ön falta fel, talán az is hamis vád? Nem hagyott meg belôle mást, csak egy fél pár harisnyát! - Hogy én ôt ruhástul? Mit ki nem eszeltek! Én még az almát is hámozva eszem meg. - Furcsa, hogy a kunyhóban, hol megevôdtek mindketten, mégis piros farkasnyálnyom díszeleg a parketten. - Az úgy történt, hogy ôk aznap meghívtak a viskóba. Nagyon finom uzsonna volt, szamóca és piskóta, s mivelhogy én evés közben állandóan vicsorgok, a vérveres szamócalé a pofámból kicsorgott. - Én úgy tudtam, Önnél szabály, hogy csak friss húsárut zabál. - Kacsa! Füvet rágok lomhán legelészve, zsengét, hogy a gyenge gyomrom megeméssze. - És meddig lesz Önnél a juhhús is tiltva? - Eddig! De errôl már nem írhatsz, te birka!
ELSÖ VARIÁCIÓ A róka szájában egy jó darab rokfort.
Megette a felét, de már az is sok volt.
Komoran ült ott fenn a holló a hársfán,
S megakadt a szeme mesebeli társán.
Nosza ô is rögtön ravaszkodni kezdett,
Fondorkodott, tervelt, s az eredmény ez lett:
Ha ez nem ismeri Aesopus meséjét,
Megadta a sors a sajtszerzés esélyét.
És máris megszólalt, cifra ódon módon:
-Ó, rókám ne hidd, hogy tán csak gúnyolódom!
Királyi palástnál szebb vörhenyes bundád,
Le is nyúzzák rólad, mielôtt megunnád,
Mégis tekintélyed csorbítja a szégyen,
Hogy hangod megcsuklik fenn a magas CÉ-ben.
Rókánk e sértésre tágra tátva száját,
Cáfolatul tüstént üvöltött egy skálát.
De meg kell jegyeznem errôl az esetrôl,
Hogy a sajt a fára azért nem esett föl.
Tök Opus Topik