Mondjuk ha témában kellett kutatni, legalább nem kellett könyvtárba mennie. Meg aztán ha megörökli a családi bizniszt belülről ismeri az ellenség gondolkodásmódját is. Praktikus. Csak nehogy úgy járjon mint Donnie Brasco
" CÖF csak irigykedve nézi a tömeget."
Pedig gyanítom ide még önkormányzati dolgozókat sem vezényeltek mint anno oda. Amúgy pont most futottam bele valahol, hogy az 1%-os felajánlásból a CÖF kemény 1.1 milliót zsákolt tavaly. Igazi tömegszervezet. Ha 1000 Ft /adományozóval kalkulálunk az 1100 fő. Szerintem még a saját elnökségük is talált értelmesebb helyet az 1%-nak, különben már több lenne...
Lassú ez az orosz gépezet, no... legalábbis szerintem az történhetett, hogy lefordították oroszra (erős késéssel) a hozzászólásait, amikben volt egy-egy putyint diktátornak tituláló mondat. Parancsra behívhatták ezért a központba, hogy számonkérjék ezt rajta. Most szegény "magyarázkodhat", azaz pontosabban: "oroszázkodhat" :) Lehet, mire visszatér, a fél veséje már le lesz rúgva... kéretik ezért megértéssel fogadni, ha gyakrabban kell kijárnia a sloziba... :)
felbuzdultam a kitartásodon és megpróbáltam értelmezni (általában fel szoktam adni hogy megértsem hpeti szövegét, de most megmotiváltál):
Ez elég jó MEGLÁTÁS.. - idáig érteni vélem.
CEU-ról mi tudjuk ott tanultak elődeink,EZEKRŐL A GYEREKEKRŐL AZ SE TUDJÁK/TUDJUK
HONNAN KÓSZÁLTAK IDE:::)))) - itt gondolom sz ő elődje orbán, de nem tudom, kik ezek az ezek a gyerekek. rejtély marad, az előzmény hozzászólásokból se derül ki
röviden nemzetiségben/nemébem még még csak sejtéseink vannak! - hpeti nem tudja, hogy milyen nemzetiségűek a ceu diákjai, és csak sejti, hogy fiúk vagy lányok. aha, jól van, talán értem a szavakat, de nem áll össze
Ahogy a mieinktől kérték a honos(ország) hozzájárulást,mért ne lehetne ennek kiemelt szerepe.. - itt már kissé feladtam, kik a mieink, ki kért milyen honos hozzájárulást
-Ha így nézzük azt se tudjuk bünelkövetés bármi cselekmények elkövetése esetén milyen trv.-eket
követelhetnek meg tőlük,, na ítt a dolog lényege... - értem az aggály jellegét, de az indokát nem, mert mindenhol vannak ott hatályos törvények, nyilván azokat
Tiszta "királyság" már ez is DIÁK SZEMPONTBÓL! - mi, hogy hpeti nem tudja, milyen törvény vonatkozik rájuk? ez nem királyság, ez peti ismerethiánya
Magyarok meg azt se tudják kibe bíznak meg! - ez költői, például sokan métg mindig megbíznak a jelenlegi kormányban, úgyhogy ezt elfogadom
de nekem totál semmi nem áll össze az egészből
na ezért nem szoktam hüpetit olvasni, most kivételt tettem, kidobott idő volt
Ez elég jó MEGLÁTÁS..
CEU-ról mi tudjuk ott tanultak elődeink,EZEKRŐL A GYEREKEKRŐL AZ SE TUDJÁK/TUDJUK
HONNAN KÓSZÁLTAK IDE:::)))) röviden nemzetiségben/nemébem még még csak sejtéseink vannak!
Ahogy a mieinktől kérték a honos(ország) hozzájárulást,mért ne lehetne ennek kiemelt szerepe..
-Ha így nézzük azt se tudjuk bünelkövetés bármi cselekmények elkövetése esetén milyen trv.-eket
követelhetnek meg tőlük,, na ítt a dolog lényege... Tiszta "királyság" már ez is DIÁK SZEMPONTBÓL!
Magyarok meg azt se tudják kibe bíznak meg!
azokat a háborúkat + bipoláris világot is vedd hozzá amik ehhez a sikerhez kellettek...
a SZU és a keleti blokk sohasem jött volna létre az anglo-amerikai elit néha hallgatólagos, néha meg kifejezetten nyílt támogatása nélkül...
PS. bevallottan zseniálisnak tartom a londoni imperialista stratégákat:)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél