Portfolio Portfolio
5
5
1
2017. május 01. | 08:53
#1

Te lecserélnéd az iPhone-od egy Samsung Galaxy S8-ra?  

ugrás a cikkhez
A napokban került az üzletekbe a Samsung új csúcsmobilja, a Galaxy S8. A leglátványosabb újítás a kijelzõ: az oldalsó keret teljesen eltûnt, de izgalmas az írisz-szkenner és a mesterséges intelligencián alapuló asszisztens, a Bixby
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2017. május 01. | 14:12
előzmény: #1  Portfolio
#5
Off:Az Investing.com app 2 hete nagyon eszi az akut és a adatforgalmat iOS-en. Valaki tapasztalt hasonlót?
2017. május 01. | 09:21
előzmény: #2  szarvasvadasz
#4
Egyik sem kellene!
2017. május 01. | 09:20
előzmény: #2  szarvasvadasz
#3
én lecserélném, de nincs ájfőnöm :-) egyébként az iudexesek leszedték a vizet az S8-ról, a ferdeszeműek túltolták a kijelző méretének növelését. amikor a telefon védőtokban van, vagy esetleg autós tartóban, hogy a tökbe lehet feloldani a HÁTLAPON levő ujjlenyomat-olvasóval. meh.
2017. május 01. | 08:53
előzmény: #1  portfolio
#2
Nem. Sosem szerettem volna az iPhone-os táborba tartozni ezért prémium Androidos telóm volt sokáig. Amikor időről időre jöttek a kisebb-nagyobb váratlan bosszúságok, ami addig ment, az egyszer csak nem, az iPhonos ismerősök mindig jöttek, hogy miért nem veszek már végre egy rendes telefont és felejtem el a permanens béta játékszereket. Egyszer eljött a pillanat és meguntam a designba csomagolt ál-prémiumságot és átálltam az ahhoz képest butácskának tűnő iPhone-ra. És láss csodát: évek óta észrevétlen teszi a dolgát, nem fagy, nem tolakszik, működik és működik - szolgál, elnyűhetetlenül. Hát ez a különbség. Egyszer talán eljut ide az Androidos világ is.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE