Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 01. 31. 15:44

Tanácsom a Kormánynak  

Szeretném megosztani veletek, hogy mit nem mondanak el a gazdasági élet irányítói a tisztelt közönségnek, aminek megértetése pedig életbevágóan fontos lenne.

A csapból is az folyik, hogy Magyarország adósságspirálban van.

Szeretnék egy példát hozni ezzel kapcsolatban. Képzeljük el, hogy egy szép nagy akvárium lakói vagyunk, élünk, mint hal a vízben. Namost azt tudni kell, hogy mind a költségvetés, mind a külkermérleg deficites. Tehát elkezdett fogyni a víz és nem kapunk frisset, ehelyett még mi spricceljük azt kifelé. Magyarra fordítva többet fogyasztunk, mint amennyit termelünk. Én személy szerint magasról teszek arra, hogy kinek hány milliós fizetése van, Trabanttal járkál-e a Veres vagy Audival. Nem ez a lényeg, hanem hogy ebből az ikerdeficites helyzetből egyedül SZUFFICITES KÜLKERMÉRLEGGEL LEHET KIJÖNNI.

Attól nem lesz jobb, ha egyik sarokból a másikba visszük az akvárium vizét, mert ugyanannyi lesz belőle és a devizahiteleket törleszteni kell közben, így pedig gyengülésre van itélve a nemzeti valuta.

Ahhoz, hogy megálljon a forint a lejtőn, devizát kell behozni, máshogy nem megy.

Ezt azért nem mondják a választók szemébe, mert ennek nyilvánvaló jelentései között van a protekcionizmus és ha ez napvilágra kerül, akkor dádá lesz a Ferenc fenekére az EU-tól.

A gyengülő forinttal lehet a népet egy kicsit terelni a pénz itthon történő elköltése felé, vmint az export felpörgetéséhez is nagy segítség.

Az elvesző társadalmi hasznossággal most nem kéne törődni, mivel az a legkisebb bajunk éppen. A legnagyobb gáz viszont akkor lesz, ha a környező országok is protekcionizmussal válaszolnak, akkor viszont végünk.

Tehát emberek: magyar termékeket kell vásárolni és itthon kell üdülni is stb.

Ezt kéne már tudatosítani, az export megoldódik magától is, ha ilyen marad az árfolyam, mert kiszívják a termékeket Magyarországról, lévén a gyengülés miatt a versenyelőnyünk kb. 30%-kal nőtt a EMU tagjaival szemben.

ui: tudom, hogy nem túl összefüggő, meg szerkesztett a gondolatmenet, de talán valaki megvilágosul tőle.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:38
Előzmény: #97  pampa
Tudtommal mindenkinek elege van a politikai elitből, és nagyon trendi ezt kifejezni beszélgetések esetén, hogy "milyen romlott a politikai elit".
Tehát, ha én most megfogalmazok egy igényt, hogy az összes tolvaj, hazug disznó, akik azért is hazudnak, mert ezt követelik tőlük a választók, mondhatnám kérik: Hazudd azt, hogy szeretsz és minden szép lesz, a csillagokat is lehozod az égről...tehát ezek nézzenek magukba és lépjenek le a hátsó kijáraton, akkor MIÉRT kerül fölénybe mindig azon emberek tömege, akik nem a valós problémák megfogalmazásával, hanem azzal vannak elfoglalva, hogy a FERI ill. a VIKI mit és mit qrt el jobban és ki hazudott nagyobbat??
Miért kell megvédeni bármelyik oldalt is a másiktól?
Mekkora öröm lehet ez a politikusoknak, hogy ilyen anyatigrsiként védelmező szavazóik vannak. Nem érdekes mit csinálok, itt van a választó, aki úgyis CSAK nekem hisz, nem lesz baj, mert mindig visszaszavaz.
ÍGY BETONOZ A MAGYAR TÁRSADALOM POLITIKAI ELITET A SZÉKÉBE.
exley 2009. 02. 02. 09:36
Nem kell félni, a "diktatúra erői", most a ft-ot püfölik. "Üsd a tőkét, ne siránkoz" József Attila. Ö valóban nicstelen skizó proletár volt. A mai gépezet vezére azonban proletár és milliárdos. Nem lehet azon csodálkozni, hogy skizfrénia tüneteit kezdi magára ölteni a magyar pénzügyi kultúra. A lányeg, hogy a IMF és az EKB diagnosztizál és amikor kell beavatkozik. Egy száll dzsoint, vagy egy kaffé mindig rendelkezésére áll a "beteg"-nek.
pampa 2009. 02. 02. 09:29
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
Én végighallgattam,nem is egyszer...
Abban lezárja a hazugság kormányzást...

Azóta egyszer sem hazudott? Nem akart előnyhöz jutni azzal,hogy nem teljesen a valósat teszi?
Szerintem ugyanúgy cselekszik mint a beszéd kiszivárogtatása előtt.

Lásd SZDSZ-t még a költségvetés megszavazásakor is "átverte".
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:28
Előzmény: #94  Törölt felhasználó
Mi baja gyurcsánynak a magyarokkal?
Sokat sírnak, de mégse könnyeznek olajat.

Mi baja gyurcsánynak a magyarokkal?
Az, hogy a többség megértette az őszödi beszédet.

Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens.
Ablakmosó - Síküveg restaurátor.
Gondnok - Háztömb manager.
Portás - Front door manager.
Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter.
...
Miniszterelnök - Elkúró manager.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:25
Előzmény: #94  Törölt felhasználó
minden barátom, akinek KÖZE NINCS a gazdasághoz és sosem foglalkozott a jegybanki alapkamattal most elkezdte tolni, hogy az MNB-nek azonnal csökkentenie kell a kamatot, mert ez is a GyF műve és ezzel akarják tönkretenni a népet.
Kérdezem én: Nóóórmális?
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:21
Előzmény: #89  pampa
de látjátok, még a végén kijön, hogy én vagyok az mszp legnagyobb támogatója, holott sosem szavaztam se rájuk, se a szabad szarkákra...
Tiszta nevetséges, hogy a legtöbben úgy védelmezik a ferkót meg a vikit, mintha legalábbis a gyermekük lenne és elnéznek nekik minden hülyeséget.
Lement a CNN-en a cucc, erre az összes fideszes barátom el volt bűvölve és igen, a viki sosem hazudott, csak ez a szemét kiszes komcsi és hogy most jól megmondta a viki...há mondom realitásérzéketek elszállt úgy látom. Én meg teljesen megrendültem, hogy tényleg ez van, hogy mindenki a saját gyermekét tolja és jó anyához híven nem veszi észre a hibáit. Eszmletlen volt, habzó szájjal idézték az őszödi beszédet anélkül, hogy végighallgatták volna...és más hazudik, de mi nem és mi mindig csak jót akarunk meg hasonlók. Ilyenkor mindig kezdek félni, mert a történelemben mindig ebből lettek a bajok, hogy VAKON követik a vezért.
És a legjobb indok az, hogy: De a másik mit csinált.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:20
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
Aki ismer, biztosan érti: "Szerelmem Elektra"
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:17
Nem az ígéretek a lényegesek, hanem a tettek!
Ne az orbáni és a gyurcsányi ígéreteken rágódj fölöslegesen, hanem azt nézd, mennyit gyarapodott az ország a Fidesz, és mennyit az MSZP alatt.

Az hogy GYF notórius hazudozó, az a kisebb baj.
A nagy baj az ország tönkretétele.
Amikor átvette a kormányzást, még az "ország stabil volt, nagy volt a jólét, és a GDP növekedése pannonpumás volt. Ezt ők mondták.
Most pedig a gyalázatos kormányzás katasztrófa helyzetet okozott.
A nemzeti tulajdonukat megőrző országok simán át fogják vészelni a pénzügyi válságot.
Magyarországot Gyurcsány folyamatosan fosztotta meg a nemzeti erőforrásoktól.
exley 2009. 02. 02. 09:16
A megkezdett reformokat folytatni kell.....nincs megállás, az ország jövője forog a kockán.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:15
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
hát az a felakasztós duma is egy akkora blődli volt, de legalább tanyán bevették
pampa 2009. 02. 02. 09:15
Végül is jobb az aki már igen :(

Kár ezen vitázni.M.N. Elnök megmondta : még akkor is megreformálja ezt az Országot ,ha belepusztulnak az emberek....

Ő lesz 2010-ig addig az IMF hitelből valahogyan elevickél és a választások után amikor összedől minden akkor kiáll az Ország elé és előadja a következő szinészi alakítását.
Mindent a Fidesz nyakába varr és követetli az előre hozott választást.....

Kitalálták már ezt ők jóval ezelőtt.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:13
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
Fejlődsz .
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:12
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
akasszátok fel magatokat!
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:10
Én elsősorban ezután az interjú után mondtam azt, hogy kösz Viki, belőled is elég volt, még a CNN-es embernek és a képébehazudsz. Gondolom nagyot néztek az angolt beszélő nézők...
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:10
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Itt az idővel van a probléma, hogy mindenféle gazdasági válság nélkül lenulláztak egy gazdaságot, aztán jött a recesszió és még mélyebbre kerültünk, de még mindíg csak ötletelés megy, ezért gondoltam, hogy le kéne váltani a rossz vezetést, volt elég idejük ötletelni természetesen és persze a mi zsebünkre. Természtesen ez vonatkozik a volt partnerre is aki szintén ezt csinálja de a hatalmát sokkal jobban félti annál hogy bevállaljon egy időközi választást. Most nincs kedvem bemásolni azt sok kiváló programot amit az elmúlt 7 év alatt hallottunk, kicsit unalmas.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:08
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
cetas,
de miért nem akad már több ember, aki kiáll és elmondja, hogy igen bameg, mi választók csesztük el, mert a választásnál arra szavaztunk, akik cirkuszt és kenyeret ígértek nekünk és ezzel kiszolgálták az igényeinket???
Ezekbe a hülye ígéretekben egymást kergették bele a pártok, Viki is hadovált össze-vissza az ingyenautóról, meg 14. havi nyugdíjról, hasonló kamukról. Most meg a nép megmentőjeként jönnek megint.
A CNN-en is volt: Az Ember, Aki Még Sosem Hazudott.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:04
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
"Tanácsom a Kormánynak
mondjon le!"

Mára bizonyossá vállt, hogy az általa okozott nemzeti vagyonvesztés háborús léptékű, a magyar polgároknak okozott kár helyrehozatala évtizedekig eltarthat...
Nem fog lemondani. Azok szoktak lemondani, akik demokraták, és belátják, hogy a programjuk nem vált be, önkritikát gyakorolnak és átengedik a terepet olyannak, aki más úton szolgálja a nemzetét.
Aki ártani szándékozik, nem mond le...
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:03
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Hát én a szocikkal játszatnék egy simcity-t, csakhogy meglássák, hogy milyen következményei vannak, ha mondjuk 5%-ról 20%-ra emeli az adót... :-)
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:01
Előzmény: #78  pampa
A törött autóban nem sofört kell cserélni, hanem szervízbe vinni, szakértőkhöz ...
Más esélytelen és önző, de előfordulhat a kecske és káposzta példája is. Ugyanakkor több szem többet lát, több kéz többet lop is ...
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 09:00
nyilván a példám nem a legmegfelelőbb és félreértésekre adhat okot.
Na csak arra gondoltam, hogy 200-200 ugyanolyan kvalitású ember, csak azért, mert másik vezérük van, nem gondolom, hogy lehülyézheti a másikat és teljesen alkalmatlannak tarthatná, mivel ugyanaz mindkét csoport: átmentett komcsik és hozzájuk szocializálódott ifjúság.

Vagy most minden képviselő naponta háromszor végigjátszik egy random gazdasági szimulációs programot és utána értékelik az eredményét? És ebből a fideszes emberek összességének jobb az osztályzata, mint a mszp-seknek?
Vagy hogy? Mi alapján mérjem az éppen ellenzéki oldal tehetségét?
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 08:56
egyszerű szegények 6 éve nem tudnak mit kezdeni,le kéne már mondani.....és belátni,hogy nem megy.
pampa 2009. 02. 02. 08:52
Előzmény: #77  Törölt felhasználó
Én személy szerint utálom, ha vezetés közben a hátsó ülésről vagy mellőlem elkezdenek navigálni és magyarázni
:)
havi041

Példádnál maradva:
Amennyiben a látásod közben meggyengül és egy idő után minden kukát és kátyút megtalálsz az autó pedig rohamosan amortizálódik alattad akkor sem adod át a volánt olyannak aki egy kicsivel jobban lát mint te?
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 08:34
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
polo,
mindenhol ötletelés megy a világban, a legjobb szarkemberek is csak néznek ki a fejükből. Senki nem tud semmit, mert még mindig nem képesek belátni, hogy túltermelési válsággá fajult a dolog.
Először én is így gondoltam, hogy kapkodnak a Ferkóék, de rá kellett jönnöm, hogy elég csak körülnézni a világban, és örülni, hogy még nem ugrottak ki az ablakon és tűrik az ellenzék sárdobálását.
Én személy szerint utálom, ha vezetés közben a hátsó ülésről vagy mellőlem elkezdenek navigálni és magyarázni
:)
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 08:29
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
Tanácsom a Kormánynak

mondjon le!
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 08:24
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
Nem az a lényeg hogy ki mondja ha nem az hogy mondja, ennek a jelenlegi vicckormánynak fogalma sincs mit kell mit kell csinálni, naponta dobnak be vmi új ötletet természetesen az előző ellenkezőjét, ha egy cég rosszul megy és a vezetők nem képesek változtatni a tulajdonos leváltja őket. Bizonyos esetekben még jogi szankciók is jönnek.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 01:46
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Kedves Conqui! Az IMF-hitel 2010 tavaszán fog lejárni, tehát az új kormány azzal fog szembesülni (hacsak nem vált addig politikát Fletó, ami nem valószínű), hogy zsé nincs, az államkötvényeket pedig nem jegyzik, az államadósság tehát finanszírozhatatlan.

Ebből egyenesen következik, hogy mi lesz a Fidesz-kormány első konkrét intézkedése. Be fogják jelenteni, hogy "kedves nyugdíjasok és kedves állami alkalmazottak, jövő hónaptól sajnos csak a fizetésük/nyugdíjuk egyharmadát tudjuk folyósítani önöknek; ha éhesek, javasoljuk, szedjenek gombát és tartsanak tyúkot". A többit a fantáziádra bízom.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 00:57
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
GYF NEM VERSENYKÉPES, a világ miniszterelnökeihez mérve...

"Jövedelem és adó viszonya:
Magyarországon 100 forint jövedelemből 70 forint az adó.
Ausztriában 100 euró jövedelemből 43 euró az adó.
Szlovákiában 100 korona jövedelemből 30 korona az adó."

Az állami elvonások tekintetében a mi Gyurcsány Ferencünk egyáltalán nem VERSENYKÉPES a szlovákok Robert Fico-jával.
A xar gazdaságpolitika következménye a vállalkozásokat megfojtó, fejlesztéseket gátló eszement elvonás...
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 00:50
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Magyarországnak egy, a belső forrásokat feltáró növekedési pályára kell átállnia...

Az elmúlt 17 év, hitelekből és privatizációs bevételekből finanszírozott gazdaságpolitikája kudarcba fulladt, ezért Magyarországnak egy, a belső forrásokat feltáró növekedési pályára kell átállnia - mondta Széles Gábor, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke pénteken Budapesten.

Széles Gábor, a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) vidékfejlesztési konferenciáján, gazdaságfejlesztési programját ismertetve hangsúlyozta: a legfontosabb gazdasági feladatnak a foglalkoztatottság növelését tartja. A rendszerváltás után megszűnt munkahely közül csak mintegy 300 ezret teremtettek újjá a multinacionális cégek, ezért még legalább 1 millió állás létrehozására van szükség - fejtette ki.

A szellemi elit "elhülyülését" mutatja Széles Gábor szerint, hogy a kormányok 2-20 millió forinttal támogatják a multinacionális cég egy főre eső munkahelyteremtését, miközben vidéken elegendő lenne 200-300 ezer forint befektetése egy álláshely létrehozásához.

Hozzátette: a néhány hónapon belül nyilvánosságra kerülő programjában nagy hangsúllyal szerepel a "cigány kérdés" is, mivel, a Magyarországon élő mintegy 1 millió roma felzárkóztatása nélkül nem lehet tartós gazdasági növekedést elérni.

Széles Gábor szerint azokra az eddig elhanyagolt gazdasági erőforrások fejlesztésére is nagy szükség van, amelyekben Magyarország világviszonylatban is versenyképesnek számít. Ilyen kiaknázatlan gazdasági lehetőségek rejlenek szerinte a geotermikus energiában, az élelmiszeriparban és az ország vízkészleteinek mezőgazdasági és turisztikai hasznosításában.

Széles Gábor előadásában a falvak önfenntartóvá tételét szorgalmazta, melynek első lépéseként a közel 3.000 magyarországi falu mindegyikének legalább 10 millió forintos forrást biztosítana. Ezzel a támogatással megoldódnának a falvak legsúlyosabb gyakorlati problémái, és a központi költségvetést sem terhelné jobban, mint 5-6 kilométer autópálya építése - fűzte hozzá.

Az MGYOSZ tiszteletbeli elnöke a szociális kérdésekre kitérve hangsúlyozta: a segélyezési kiadásokat utalványrendszerrel oldaná meg, míg a falvak közbiztonságát - az amerikai sheriffek mintájára - falusi rendőri megbízottak kinevezésével javítaná.
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 22:15
Előzmény: #65  kiegyezo
Egyébként meg aki azt nézi, hogy ki mit csinált, és nem a politikai agitpropot hallgatja napi 24 órában, az nagyjából tudja, hogy melyik oldaltól mire lehet számítani...

Nyilván nem ismerem a fidesz programját de nagyjából a következő csapásvonalra számítok, és asszem ebben nem fogok nagyot csalódni, mint ahogyan sajnos a ballibsikben sem csalódtam...

Szociális juttatások megkurtítása, középosztály terhelésének csökkentése,
teljesítményösztönzők megjelenése mindenféle állami juttatásoknál és kedvezményeknél...
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 22:15
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Ha olyan rossz a helyzet, mint ahogy a fidesz állítja, akkor mégis miért hazudja azt a választóknak, hogy a ferinek le kell mondani és a válság megoldódik? Hogy ez az első lépés? Akkor amikor a gazdasági nagyhatalmak is akkora léket kaptak, hogy rohangálnak fűhöz-fához?
Lemondana a kormány, akkor végünk lenne, mint a botnak, az meg hogy majd fél év múlva a Viktor valamit tudna csinálni, már rég késő lenne.
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 22:10
Ez is a legnagyobb problémák egyike, hogy ég a kis panelünk első öt szintje, mi meg a legfelső emeleten a komunistákat, meg a fideszeseket vadásszuk és köpködjük, ahelyett, hogy oltanánk a tüzet vagy szépen lecsendesednénk.
Engem k-ra nem érdekel, hogy ki mit cseszett el és ki tud nagyobbat hazudni meg benyalni csontig az idiótáknak már megint, mint 2006-ban, de ebből a hülyéneknézésből elegem van, ráadásul a mézesmadzag-választók döntenek rólam, olyanok, akik legjobb esetben is csak nyolc osztályt végeztek, vagy esetleg egy IloveOV ill. IloveGyF pólóban feszít, és ha meglátja a másikat, akkor már neki is ugrik.
Eddig mindig fideszre vagy mdf-re szavztam, de a fityisz ugrálásából és néphülyítéséből elég volt.
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 22:10
Valóban nem, de bevallom, ha én akarnék választást nyerni, akkor én sem teregetném ki a választások előtt, hogy kit fogok majd seggbe k...ni, ha megválasztanak... :-))
tokos. 2009. 02. 01. 22:02
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Ez nem teljesen így van.

A multi EUR-ban számol, mivel alapvetően nem a magyar piacra termel, hanem külföldre, a bevétele EUR-ban nem fog csökkeni.

A kiadásainak nagy része is EUR-ban van, hiszen a felhasznált anyagok jelentős része importra épül, ugyanakkor a bérköltsége EUR-ban csökkenni fog, így a nyeresége alapvetően nőni fog.

Amíg be nem indul az igény a fizetések emelésére. Ez persze be fog indulni.

Ugyanis a Ft gyengülésével mi szegényedünk el. A fizetésünk, vagy a jövedelmünk egyre kevesebbet fog érni.

Ha így haladunk, nem fog nehézséget jelenteni jobban fizető állást találni külföldön, mint a mostani. Illetve ki tudja ezt egy válság közepén?
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 21:54
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
A következő kormánynak nem lesz más választása, mint 15 évre felfüggeszteni az államadósság törlesztését. Addig a magyar nemzet megerősödik, és a hitelezők között Lada típusú személygépkocsit, és előre meg nem nevezett márkájú színes televíziót sorsolnak ki. :)))
kiegyezo 2009. 02. 01. 21:52
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
Jó, jó, persze, sötétvörös, meg elk***a.

De mit _csinálnának_? Tényleg? Ez szerintem 2009-2010-ben joggal pályázik az "Év kérdése" címre. És azok a válaszok, hogy kitakarítjuk a komcsikat (legalább is azokat, akik nem a mieink :-), meg rendbe tesszük a gazdaságot, meg jövőképet adunk, szerintem elég homályosak.

Konkrétan néhány elég fontos kérdés, amikre körvonalat sem nagyon kaptunk az elmúlt években:
-milyen adókkal, díjakkal és járulékokkal mit csinálnának (szja, áfa, tb, nyögdíj, jövedéki, földhivatal, minden)?
-milyen juttatásokkal mit csinálnának (nyögdíj, táppénz, szoc. támogatás, gázár, családi pótlék, gyes-gyed ... minden)
-milyen szolgáltatásokkal mit csinálnának (bölcsi-ovi-isi-gimi-egyi, eü, közlekedés, stb.)
-államszervezet (megye/régió, önkormányzatok, országgyűlés, választás, államforma :-), stb.

Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 21:49
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Letolt gatyával állunk a viharban, itt már nem nagyon van mit tenni. Ezt már elkúrta az MSZP-SZDSZ.
kiegyezo 2009. 02. 01. 21:40
Előzmény: #57  tokos.
:-))))

_Nem_ az a kérdésünk ( link ), hogy:

Mit tennél a mostani miniszterelnök helyében holnap?
Törölt felhasználó 2009. 02. 01. 21:40
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Ez tipikus ballibsi reakció olyankor, amikor elkurtok valamit. "A Fidesz sem lenne jobb..." Ez a ballib propaganda rég bejáratott és sajna most is nagyon jól működő fegyvere... sajnállak ha te ezt idáig nem ismerted fel...
kiegyezo 2009. 02. 01. 21:38
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Igen, pontosan ezt érzem felelőtlenségnek és ellentmondásos viselkedésnek. Számomra érthetetlen.

Topik gazda

havi041
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek