Egyrészt a jelenlegi és a most látható fundamentumok alapján nincs hova lejjebb, másrészt tech alapon hónapok óta nem láttam olyan esélyt a maci levágására mint most... lefele rések nincsennek, felfele a legközelebbit ha leszurjuk akkor elvileg teknikailag a metszések kinyirták a macipiacot....
Ebből nem az következik hogy tombolni fog ujra a bika, ellenben szerény véleményem szerint erőssebb mélypontokat már nem nagyon üthetünk.... oldalazásra számitok rossz esetben 10-15k között, jó esetben 10-17k között... Vélemnényeket várok tech és funda alapon,
-
ui:tomboló pizsamát megkérném a topik elkerülésére, tomboljon máshol.
Engem is biztosan ez hatott meg, ezért vehettem pár darabot. Igaz nem tartottam sokáig, mert mieltőtt még megvettem volna, eladtam pár százalékkal drágábban. :-).
annyira meghatódtam a generációs portfólió melletti érvelésemen, hogy vettem még otp-t. döntésemben kis részben az is közrejátszott, hogy a kormány - csányi alku nem az adófizetők számára lesz előnyös.
na hát akkor ostantól lesz érdekes a dolog, hogy megyunk e számottevő ujabb mélységekbe vagy pattanunk megint és sávozunk és ebben a körben a mozgoátlagokkal már kinyirjuk a bikát....már akár 13000 fölött.... egy volásabb nap innen... akár.... meglássuk....
Nem nevezném magam öreg rókának, de ezekkel a majd valamikor lesz valami dolgokkal nekem az a bajom, hogy egy kisebb bukfenccel egy hét alatt megfeleződhet bármi. Ezt is figyelembe véve elég optimistának kell lenni hogy a fél évvel későbbi esetleges emelkedésre apelláljunk.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy napon belül elintézem a dolgokat.
Fretek, abszolút egyetértek. Amit írtam, azt az idézett szövegre tettem, illetve kezdők "úgyis visszamegy" hozzáállására. Nem mindenki élt itt már át beart... Ekkorát még mi se egyébként:)
Amúgy meg az OTP 10 éve a kedvenc papírom. Most azért gondolkodom rajta, hogy továbbra is kedvenc-e:)
Szerintem vége a medvepiacnak
Ebből nem az következik hogy tombolni fog ujra a bika, ellenben szerény véleményem szerint erőssebb mélypontokat már nem nagyon üthetünk.... oldalazásra számitok rossz esetben 10-15k között, jó esetben 10-17k között... Vélemnényeket várok tech és funda alapon,
-
ui:tomboló pizsamát megkérném a topik elkerülésére, tomboljon máshol.
Köszönöm