"a piacra kéne bízni azt, hogy mit tekint pénznek" . Érdekes, mert mindeközben a kriptopénzeket is fikázod, pedig azok pont ezt jelentik... . Van némi inkonzisztencia a rendszeredben. Mondjuk, ha a vezérelved csak a fikázás, akkor következetes vagy:)
sohasem rejtettem véka alá, hogy szerintem az összes jegybankot be kéne csukni az IMF-el, a BIS-el és a Világbankkal együtt a piacra kéne bízni azt, hogy mit tekint pénznek
nem önmagában soros dönti be azokat az országokat, hanem a regionális és globális központi tervezők a délkelet-ázsiai országok esetében a regionális tervezőknek is megvolt a maguk felelőssége elvégre nem foglalkoztak komolyan annak a lehetőségével, hogy a nagy jegybankok által futtatott, nemzetközi szinten koordinált monetáris politika hirtelen 180 fokos fordulatot vehet soros kb. úgy jön be a képbe, mint olyan személy aki feltűnően, mondhatni gyanúsan jól tájékozott a monetáris politikai tervezők kisded játékaiban...
Ne hantázz megint, nem vagyok tiltva. Legalább azt olvasd el, amit bemásolsz. . Jut eszembe, mintha nem jártál volna sikerrel a reggeli felnyomással. A modik döntöttek, ahogy kérted és ezek szerint jogosan írtam le, hogy kamuztál:) Ciki.
Soros takarodj
link