Gondolom, hogy ebből az egészből a kisbefektetőket elsősorban az érdekli, hogy milyen valószínűsége van annak - mikorra -, hogy helyreáll a "rend" és a részvény kereskedésének a felfüggesztése mikor szűnik meg - kivezetés nélkül.
Igazad van, Orbókèknak kellene kiállni és elmagyaràzni a dolgokat. De azèrt az is furcsa, hogy Fox ennyire beleàllt ebbe a dologba. Én nem is számonkèrnèm csak èrdekelne, hogy mi a fō motîvációja!
Sztem bizonyítási kötelessége nem Foxnak van, amugy valszeg van üzleti érdekellentét. Látszik h megy a kavarás és betartás. Lehetne ez izgi is, ha nem az lenne a háttérben, hogy x vagy y veri el a részvenyesek pénzét. Amugy Orbókék részvényesek felé történő bizonyítványa inkább magyarázatra szorulna sztem.
Kedves Fox elég csúnya adok kapokba bonyolódtál a Settel. (Ha lehet) A kérdésem az lenne, hogy miért is áltál beléjük ennyire nyíltan? Mi a hasznod/érdeked ebből?
Egyébként meg ezek szerint napi szinten olvassák a fórumot.... ez jó, mert látják a befektetőik maximális elégedettségét a munkájukkal kapcsolatban. Köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a csodának.
Nem a könyvvizsgálónak mondtak fel, hanem a könyvelőnek. A könyvelő azt könyveli, amire a cég vezetése utasít, a könyvvizsgáló függetlenül dolgozik, a cég vezetése nem utasíthatja.
Cég ügyvezetését más cég is elláthatja, az azt jegyző vezetés személyében.
én úgy értelmezem, hogy a triman könyvelőjével mondják fel a szerződést, nem a könyvvizsgálóval. azt azért könnyebb találni mint könyvvizsgálót, kb 1 nap alatt.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja