Ha ennyire rá akarná valaki önteni, akkor szerintem ráöntené akár 35-ig is, vagy még lejjebb is (csak 5-ös könyvet látok, alatta nem tudom mi van). Inkább úgy vélem, hogy óvatos rádobálás van, elbizonytalanítani mindenkit, de azért nagyon 40 alá sem beejteni az árfolyamot. Lényegében több napja ez megy már. De majd meglátjuk, mi lesz, akár igazad is lehet - a reggeli közlemény után egyértelmű, hogy sokan olvassák a fórumot, és reagálnak az itt születő beírásokra/véleményekre.
40t most töri le. Azért nincs forgalom mert már nem áll alá senki. Ezért ha van vevő rögtön ráöntik 40 alatt is. Egyébként 1 szóva lnem írtam, hogy forgalommal esik.
A Társaság mostantól kizárólag a stratégiai tervekben foglalt jövőképre kíván koncentrálni, melynek köszönhetően a TRIMAN Kft. a vasúti piac jelentős szereplőjévé fog válni.
Törölt felhasználó2021. 11. 15. 15:57
Aki pénteken vett 200k-t az is már -400eft bukóban ül. 50ről mind a 100k vételem minuszos már....parádés!!!!Hihetetlen amit pénteken adott plusszt a papír látszatra, azt sikerült lerombolni FOX beírásaival hétvégén....de fura.....mintha ő is az árfolyam ellen lenne!!!GRAT!!!
BET TOP3 vesztesek dobogó!! Nem hazudtolja meg magát! 1 nap emelkedés pár hónap esés! Valakinek megéri adni itt is! Szörnyű, ennek sosem lesz vége! Mennyien várják, h kiolvadjanak és utána soha nem fognak ebbe belevenni! Gratulálok Ádámka, ezért megéri itt lenni a Tőzsdén, ennyi erővel ki is lehetne vezetni ezt a szarkupacot!!!Ha nincs emelkedés, nektek sincs pénz a piacról, feleslegesen vagytok itt!!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja