Na most ezzel az elmélettel csupán annyi a bibi, hogy Orbók úrnak, mióta követem a SET-et és részvényese vagyok, azaz 2018 óta, változatlanul ugyanannyi (ha jól emlékszem kb. 550E db, de majd ellenőrzött a jegyzeteimet) részvénye van. Ő, direktben legalábbis, nem ad el.
Szívesen, hogy hozzátehettem a közzétételhez: megóvni a set részvényesek érdekeit. Hétre jöhetne egy újabb közlöny a vita lezárásáról valami konkrétummal. Egy 50-es árfolyamú közlöny..
Mai nap még nem dőlt el. Bár lehet csak foxi zavart be ideiglenesen az emelkedésbe. 40 komoly ellenállás továbbra is. Pénteki zöld gyertya egy gyenge jelzés emelkedésre az előző gyertyák után.
Az a lényeg,hogy te értesz hozzá. Pénteken írtad mindent megvesznek. Ma meg 40 alatt zárt. De Foxi a hibás meg én. Igazad van. Orbók áldozat szegény. Tiszta sor.
Törölt felhasználó2021. 11. 15. 17:41
Fuge, látszik nem értesz hozzá. Lehet egyszer szerencséd volt! Ha nekem lenne pl:8-10millió rv-m,(Órbók) és pénz kellene, és az én rv-m free, akkor szarom bele hol adom el, ha nagyon kell a pénz borítok egy nap 1milliót és ennyi.Leverem 30ig, de ott is tiszta haszon. Ha okos és nem sürgősen kell a pénz, akkor meg mivel ő egy tulaj, hazudni jól tud, akor bedob pár kamu hírt, h ezzel meg azzal tárgyal, ez meg az történt, beapportál még más kamu cégeket és felviszi az árfolyamot, amikor már a kisbüfikkel elhitette h jó a cég, és ott szórja rá, mint ahogy az OXO,Pensum,GOPD, nutex,Futur, DM-ker....stb
(Mail ment. Mit szoptam míg találtam vmi olyat ami nem akar direktben azonosítani, működik, nincs a régióm bekorlátozva, nem vagyok spammer, üzleti felhasználó, nem fagy, stb, stb...) idea3950@mailo.com
És elárulod, hogy Orbók úr miből adta? Mert a nevén lévő rv-ek száma a könyv szerint jó ideje változatlan. Persze a JG Sunflower, ami szórja, ez egyértelmű a könyv adatai szerint, hozzá köthető. És októberre, ha jól emlékszem a Pacziga is kiszórta.
Persze szaros 200 k orbok adta , ezt most komolyan elhiszed. Miért próbálsz feszültséget gerjeszteni . Ha nincsen papírod húz innen a büdös picsaba!!!!
Igen ez így van. . De onnan indultunk, hogy egy kb. 6M db-bal rendelkező kisbüfi látszólag miért nem tesz semmit a pénze (legalább egy részének a) kimenekítése irányában.
Legutóbb az írta sehol nem vesz bele. Csak itt boldogítja az olvasóközönséget, foxival kézenfogva. Pénteken lezárták a vitákat a Triman berkein belül, megvették a vezetőket. Doma szerintem már haver.
Törölt felhasználó2021. 11. 15. 17:08
Fugefalevél, nincs papírod, kijelentetted, akkor minek okoskodsz itt? Lefelé várod, ok, ennyi. Nem kell minden nap a világvégét várni itt! Menj a DM-ker-be, azt ma úgy is sikerült feljebb kötni, szóval már 0.5ft hasznod van minden egyes rv-n!!! Hajrá!!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja