Az mindenkinek világos, h Ádámka lesz a hunyó(mondjuk a Triman is aszisztált az egészhez).Ha az én jólműködő cégemet akarná valaki megszerezni, én is elgondolkoznék, megéri e ellenkeznem...De van az a kapcsolati tőke, ahol már vissza lehet vágni. (kemény tők kell hozzá ENNYI) Lásd B.Lacibát, akinek még mindig nem tudták megszerezni a Holdingját! A kérdés, bedobják e majd Ádámkát, hogy elvigye a balhét, vagy több esze van ennél....Mert ugye nem Ő az ész a csapatban, és egy ügyvéd okosabb nála......
Azért Foxi maradjunk annyiba, mohó/vagy nagyon buta volt a Triman, hogy ekkora vasúti projectekben, mint alvállalkozó is nagyot szakíthatott volna. Akkor amikor az országba több ezer milliárd EU-s pénz áramlik a tömegközlekedés fejlesztésére! Van olyan tender, ahol még csak nem is alvállakozók lehettetek volna. Nem is értem az egészet!!
És most sírhattok, h hogyan jártatok! Bocs!
Azért Foxi maradjunk annyiba, mohó/vagy nagyon buta volt a Triman, hogy ekkora vasúti projectekben, mint alvállalkozó is nagyot szakíthatott volna. Akkor amikor az országba több ezer milliárd EU-s pénz áramlik a tömegközlekedés fejlesztésére! Van olyan tender, ahol még csak nem is alvállakozók lehettetek volna. Nem is értem az egészet!!
És most sírhattok, h hogyan jártatok! Bocs!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja