Az már rég lejárt, ha jól emlékszem. Így akár be is boríthatta volna már eddig is a rv-ei nagyobb részét. Vagy óvatosan adogathatta volna, de a könyv szerint nem ez történt az elmúlt évben.
Közgyűlést tűzzék napirendre és jöhet az 5 éves stratégia mellé. Ha itt vannak a munkák a cég körül, akkor mik a mérföldkövek? Belső viszály lezárásra került ezt üdvözöljük, akkor most már a felkészítésekre, tőkeemelésre, munkákra vagyunk kíváncsiak. Korábban olyan jól ment a kommunikáció,,,van még pénz a zsebünkbe, miután van konkrétum,,
Rólad elhiszem, hogy nem vagy portfolióceleb, lehet meg kéne vitatni ki mit gondol, mondjuk én még itt sose beszéltem meg senkivel semmit, szóval nem tudom.
Valószínűleg igazad van. De a rv-ei egy részét a mostani 40 Ft-os ár alatt vette, és a rv-könyv szerint lényegében semmit nem adott el, még csak kárenyhítési célzattal sem.
6 millió darabbal szétverné a piacot.Egy sima befektető aki jól spekulált 2017-2018-ban.Nem gondolnám ennyire túl ezt a dolgot. Egyelőre megszivatták őt is, a többi kisbefektetővel együtt.
Persze hogy nem adnak el. Az árfolyamot vételi szándékkal beszélik le. Foxit pont nem érdekli csak a saját pénze. Érdeke a lebeszélés! Ezek itt a nagy pálinkázások közepette verik el egymás tenyerét.
Nem tudom. Nekem úgy tűnik, 40 alá nem nagyon akarják beengedni. Alászúrhat persze, de nem hiszem, hogy 34-ig tartósan lemegy. És mint írtam, a Fox által közölt rv eladások a könyv szerint nem stimmelnek - azaz vagy a könyv, vagy Fox adatai nem valósak. . Más. Nekem az motoszkál még a fejemben, a legfrissebb könyv adatai fényében, hogy sobadi a cirka 6M db rv-ével nem tesz semmit? Várja, hogy még sz.rabb legyen a helyzet? Nem ad el egy darabot se, még ha ezek itt felfüggesztésig viszik is a papírt? Ez sem kerek számomra.
Most vagy az van , hogy ML megpróbálta megszerezni a kis Trimant , vagy Orbók csapkodva próbálja a kisbüfiket megtartani hogy ne essen a RV 40 alá jelentősen … remélem előbbi és tényleg lehet a BB vasútból projekt a trimannál is
Félek csinálni bármit is, mert esetleg fox olyat ír ami az egészet totál más megvilágításba helyezi és lehet venni megint 34-ért...
Törölt felhasználó2021. 11. 15. 10:28
Ha lesz valami érdemleges, nem csak a nyilatkozatok, akkor a kisbüfik is megnyugszanak kicsit. Konkrét dolgok kellenek. Eddig elmaradt a hatalmas beszakadás amitől tartottam a hétvége miatt. Nem is akarom elkiabálni..... Jöhet Fox válasza...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja