Persze ezt bárki mondhatja :D Ha ekkora király vagy. nem is értem mit keresel a setbe :D Tudod aki hirdeti magát hogy mekkora király az általában a felese igaz, lehet te vagy itt a legnagyobb fillérb@@@szó :d Csak vetítesz itt nekünk :D Én javasolni fogom , állítsunk szobrot neked minta magyar tőzsde királynak :D
Tegnap nem sikerült a BET vesztesek top5-be bekerülni, ma látom bepótolja ez a szar.....TOP1 és szerintem le sem lehet ma a dobogó tetejéről szorítani!!!! Szarkupac Triman is csak a szája volt nagy. Volt vétó a tőkeemelés ellen???? Ki tudja? Vagy befogták a szájukat??
Eszetlen vagy Baxle....:-D Ha tudnád más papírban mennyim van, elsírnád magadat....ja és nem mínuszban.... Látom nincs munka h van időd ide irogatni...menj inkább csinálj valami maradandót, értelmeset...:-D
Te bajod a minusz, rosszul csinálsz valamit, normális tőzsdés a pluszos befektetéseiről híres nem a sok minuszról. :D Lehet abba kéne hagyni, vagy menjél meteorológusnak ott lehet télen mondogatni hogy jönnek a minuszok :D
Mindig ott vagy ahol fillért lehet b@szni!!!!Gart.....Sok vizet nem zavarsz....csak mondom. Nem miattad zuhan ez a szar, hanem mert azt akarják. Nem hat a hülye dumád az árfolyamra....Itt picsogok, sírok? Faszi, majd ha te is valamiben -1millóval állsz, akkor pofázz...:-D
Ennyi, csóróság nem szégyen csak állapot :D Én nem szégyellem, de te nagy király vagy látom, mikor lehet virágot vinni a szobrodhoz, mert szerintem neked már járna egy emlékmű :D
Itt csak te rinyálsz állandóan, mint egy kis hisztis gyerek :D Már megint estünk ,ajjjajajjaja :D Te csaj vagy szerintem hogy ennyit rinyálsz. Vagy férfi de csajnak öltözve, rinyagép :D
Csóró vagy Baxle....... Elkezdett esni, megint megjelentél, fillérb@ó!!!!!:-D Én 2 hétig vettem megint közel 150edb bővítettem, de minek! Én majd 300edb rendelkezem, és el sem tudnám adni, mert a faszom fogja az átlagom alatt eladni....Szarkupac papír.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja