Hiána okoskodtok nekem ez mégma 40 alá megy. Én is hibáztam mert nem adtam el 50 felett, így csak 30%t nyertem rajta. Most kicsinálják a Trimant addig felesleges ebbe bele enni.
Ott van hogy lehet több is. Mutasd már meg hol van leírva hogy kizárólagosan a Trimannal szerzödtek. Egyébként ha tényleg csak velük akkor 0.6 forint jut egy részvényre. A lényeg ugyanaz. Sz egy nagy semmi. Mint a Triman elmúlt 1.5 éve.
A keretmegállapodás olyan meghatározott egy (!), vagy több ajánlatkérő és egy (!), vagy több ajánlattevő között létrejött megállapodás, amelynek célja, hogy rögzítse egy adott időszakban a közbeszerzésekre irányuló, egymással meghatározott módon kötendő szerződések lényeges feltételeit, így különösen az ellenszolgáltatás mértékét és – ha lehetséges –, az előirányzott mennyiséget. Szó sincs a közleményben arról , hogy más is lenne a szerződésben. Szemben mondjuk a Deltának és 4IG-nak a 400 milliárdos keretszerződése két hónappal , ahol ezt fel is tűntették. Ne vitatkozz egy jogásszal jogi fogalmakról ….
Wallis lenézett 118ra. Vártam, hogy előkerülsz de nagyon eltűntél. Nem vagy tisztában a keretmegállapodás fogalmával sem. Erre a remek hírre valaki ki is öntötte a 42t. Már csak 40nél van vevő. Azok is megkapják ma.
Mindenki tudja miről van itt szó. nem is a mostani megállapodásról hanem az ,hogy a jövőben igenes számíthatunk a Triman munkáira és igen (Lesz itt még nagyobb is)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja