Én nem szeretek veszteni soha sem!!Ezért fontos a számomra minden fillér, még az ide berakott is!!!(amúgy mol-os vagyok,és nagyon sok dunahouse rv-m van.... ) Kicsiként kezdtem, nagy lettem, mert mindig megbecsültem a kicsit is! És nem szeretem azokat, akik munka nélkül akarnak meggazdagodni, főleg nem akik a kisemberek kárán!!!!Ennyi!
Nyugi nem SET-es vagyok, nem is tudom ilyen hülyeséget miből gondolsz. Ha gondolod, írd meg a set.kupec@gmail.com címre, kíváncsi vagyok (100k körül nem aggódna az ember ;-))
Törölt felhasználó2021. 10. 20. 14:43
25db-al beáll a p@raszt vételre 45ft-ra....nem semmi lenyomás...:-D
nem írom le pontosan, mert 1nem akarok kérkedni vele, 2 ugy sem hinné el senki sem,3 lényegtelen mert a vasútprojekt miatt jöttem annó,amit már bánok.....Maradjunk annyiban 100feletti vagyok!!!Ne h set-es legyél, és könyv alapján rámkeress...:-D
Írtam egy kisregényt, de nem kell ebbe nekem belefolyni. Úgy látom az ár hintáztatására megy ki minden és minden színjáték. Lefelé is, fölfelé is. Lehet benne qrvanagyot nyerni, de nem gazdasági alapokon nyugszik ez az egész.
ja ez az orbok legalább benyöghette volna az ujságban mi van,mert ugye hireket igért nem irok csunyát.............
Törölt felhasználó2021. 10. 20. 14:20
Zsimo meg a többiek tapsoljatok, holnap mennyetek ki az esőbe és táncoljatok, h tudtok venni 45 körül, majd dobjátok 48ft-on, ha egyszer ez a szarkupac visszamegy....Légy tökös és vegyél meg pl:150edb-ot ezen a szinten.....és ülj rá.... Mert nekem most 46ft az átlagom de nem 150edb-al......És kivárom mi lesz a vége, vihetek e be a Országos BV intézetbe pizzát Orbóknak meg a többieknek, vagy beszélgethetek vele kint..:-D
Törölt felhasználó2021. 10. 20. 14:12
már összekavarom magamat én is ,hu kemény dolgok ezek setben
Osztalékot bármely papír esetében csak pozitív eredménytartalék terhére lehet kifizetni, a SET ettől most is, és korábban is igen messze van/volt. Ha lesz termelés, pl. BB projekt részeként, lesz pozitív eredménytartalék is, de ez egyelőre a jövő. Nyilván ez másnak is lejött, így a Trimant így, vagy úgy szeretné megkaparintani, ami sajnos jogi csűrcsavarokhoz vezet. Vsz ennyi a történet.
Add el és megszűnik az idegességed. Veszel mást ami jobb :))
Törölt felhasználó2021. 10. 20. 13:56
Ez a papír nem fizet osztalékot, az árfolyammal nem nyerek, akkor mi a bü@ös f&@ért van itt a béten?? Még a végén lesz egy üres cég, csak h minket lehúzzanak.....az MNB meg asszisztál hozzá....vicc ez a bét...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja