Jó volt a pánikhangulat keltés a bevásárláshoz. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210929/segitett-a-kinai-allam-az-evergrande-penzhez-jutasaban-a-mai-ujabb-fontos-hatarido-elott-502774
Folytatódik az értékteremtés Triman módra. 124-34. Ennyit ér a nagybefektető tudása. Sakkjátszma. Szórakoztok azokkal a befektetőkkel akik miattatok vették a papírt. Nem miattam mert én nem voltam olyan hülye hogy felüljek nektek meg Orbóknak 100ft felett. Ti is ugyan olyan sz...házi banda vagytok mint Orbókék. Ennek a papírnak az egy esélye van ha ti el takarodtok a francba innen. Különben még az 50 felett beragadt kisbüfik se olvadnak ki soha.
Ezt ha meghúzzák, azt sem írja meg a portfólió, mert ők is tudják, h megy a speka.... Bét alja a papír. Én vettem több mint egy héten keresztül megint(50től 46ig 25edb-ot megint), de ha nem igazán változik semmi, akkor kgy-re készülök,mert már annyi papírom van, h osztogathatnám is....
Én nem vettem 150 Ft-nál, de jóval lejjebb is kár volt. Remélem a számításod bejön, mert akkor végre kivághatom ezt a francba. Úgyhogy hajrá, szurkolok. Csak ne más papírokat hozz fel, hogy tömés megy, mivel ez is az iskolapélda lehetne rá.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja