Fél év alatt megjelent 28 bejelentés???? Te ezt a set forumba akartad irni??? Mutasd már meg h volt itt ennyi? Linket kérek. Nagyon penge lehetsz h mindig megcsiped az alját és haszonnal eladod. Nagy gratula hozzá. Taníts kérlek.
Látom nem olvastad végig / vagy nem volt érthető amit irtam/.Irtam hogy odakellett figyelni.és hogy ezt már az opusznál is meg csináltam. Ugy látszik irhat itt bárki bármit a lényeg a biztosan nem jön le. Ezért is irtam tegnap amit irtam a saját elszállással kapcsolatban. Akinek a fél év alatt megjelent 28 bejelentés nem ad információt azt csak sajnálni lehet
Akkor kerjuk szepen a lottoszamokat is,ha ilyen tuelesen meg lehet allapitani h bukoban eladas,mert joval lejjebb meg ugyis visszavehetsz tobbet. Mert ugye az az a lehetoseg ilyenkor fel sem merulhet,h pont te leszel az,aki a buko aljan ad el,axtan csak integetsz ha onnan epp az ellenkezo iranyba indulna el a papir. Roviden,kb ugyanakkora eselyed volt h jol sul el a short,mint amekkora eselye lehetett volna a visszapattanasnak is. Foleg ugy,h azokban a napokban az egvilagon senkinek semmilyen informacioja nem volt h mi miert tortenik.
Én nem ezt írtam. A bevállalt bukóm összegéből lejjebb vettem meg az első adagot / többet mint eladtam/ és mikor emelkedett valamennyit eladtam, hogy ha ismét csorog lefelé akkor tudjak rajta venni megint többet. Igy csorogtunk lefelé szépen és igy nem kellett ujabb milliót betolni hanem kidolgozta magát . Oda kellett figyelni hogy üljön a dolog de szerintem megérte. Egyébként ezt a módszert csináltam az opusznál is annak idején és ott se lettem beragadva perig a legmagasabb vételem 488 ft volt
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja