Ki beszélt egy éves távról , abban nyilván kb a legszarabb a SET, bár a felsoroltak közül Opus , AW , Cig pont alig ment , Master az egyetlen nagy nyertes. Én most az elmúlt hetekre gondoltam.
Te nem tudom mit nézel egy évvel ezelőtt nézd meg a Rábát, Wallist, Wabi, Cig, Pannyi,Master, Opust, nem is sorolom szinte minden papír duplázott vagy jóval magasabban van A Set a triman apportálással mint 2020 márciusi Covid szinten. Ezt nehéz megmagyaráznod a nyárral
Már most mínuszban van vele , 325ig kikapta , most 323… ott is csak az ígérgetés megy … nihill van a teljes BÉT-en , MOL és ricsi 10 millios forgalom 38 perc alatt , 4IG-t csak a kopasz veszi ha egyáltalán valaki , többi kispapír ugyanaz mint a Set, posvány és szenvedés , most tényleg betett a nyár …
Ugyanakkor értékben vettek CIG-et , mint eladtak itt. Valaki meglróbálja megspekázni a CIG-et , bem ezekkel a kis eladásokkal van a baj , hanem a nagy kereslet elmaradására , ami meg hír hiány miatt van .
Homolya Róbert azt is kiemelte, hogy a klímacél eléréséhez a vasút részarányát a közlekedésben meg kell háromszorozni. A légkört károsító szén-dioxid-kibocsátás nagy részéért ugyanis a gépjárművek a felelősek, az üvegházhatásnak pedig katasztrofális következményei lehetnek: a sarkvidéki jégtakarók elolvadásától kezdve a megművelhető földterületek csökkenésén át az extrém viharok számának növekedéséig. IndexAhhoz viszont, hogy a vasút ilyen mértékben előretörjön, nem elég az elmúlt 175 év tempója, jóval nagyobb sebességfokozatba kell kapcsolni. Ebbe az irányba mutató jel, hogy az év végéig 700 milliárd forintnyi új vasúti beruházást adnak át, a következő tíz évben pedig 6000 milliárd forintot szán erre a kormány – derült ki Juhász Roland beszámolójából.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja