Későn ébred a öntő barátunk. Valaki nagy tételben ad el fél éve, de eddigi megfigyeléseim szerint össze vissza jelentkezik. Lehet nem minden nap kell neki a pénz..:-D
Egyébként én is kivágnám őket , mondom ezt úgy hogy háromban érdekelt vagyok. Hol van a kisbefektetői védelem ? MNB , Tebész nem jól dolgozik? MIFID ? Sok bróker és brókercegek ezekből a kis szar utáni papírok kötés-díjából élnek . Szegények mi lenne velük? :)
Ha ez megtörténne, elég rövid lenne a BÉT terméklistája. :-)
Törölt felhasználó2021. 06. 29. 08:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
És mit érünk azzal, ha a cég müködik, de a kisrészvényesek le vannak szarva? Semmi bejelentés, bét honlapon a kibocsàjtói híreknél soha semmi nincs erről a szarkupacról. Én simán kivágnàm őket a nutex,ott1,futur, delta, és sok más céggel egyetemben a bét-ről. Lehúzós banda egytől egyig!
Tiszta nutex érzésem van . Többször több éven keresztül eljátszották Huber tőkét emel itt Huber a Triman . Felspekázták , aztán sávosan adták lefelé . Öntötték magukra egy egy rakás kisbüfire . Egy ganyé cégek ezek . Megy a duma meg a kaviáros körítés, aztán ezek a szemétládák meg borítják akikre tudják . Tisztel Orbok "úr" maga tényleg nem látja mi megy itt , ... dehogynem látja , csak balf@sz az egész bagázsával . Lespekázzák annyira a papírt Orbokék , hogy megveheti mindenkitől szarért , húgyért a saját szarát, aztán eladhatja akinek akarja .
Észrevettétek, h eddig is volt egy két lebeszélő,lassan kikopnak, most meg megjelent ez a orbotalis. Beböffentette a 7-18ft. Ember miért is irogatod ez ide??? Orbitàlis baromság amit irogatsz...:-) Nézegesd csak a chartot és pihenj....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja