a portfolio-sat meg hagyjuk. ezzel a vonaldiagrammal nevetségesek. ki a rák elemez vonaldiagrammal? van még hova fejlődni :) bár gondolom technikailag kevésbé leterhelő vonaldiagrammozni mint gyertyázni.... csak próbálok megértő is lenni egyúttal :)
nemtom grafikonosan kielemezni ezt a papírt mert FHB netbrókerem van és május 24-el leállt a kereskedési adatok közvetítése. Elég sajnálatos hogy fél év alatt nem sikerült javítani :) talán mivel ki papír, nem sok bejelentést kaptak rá, hát azért most küldtem egyet. Jó lenne látni grafikonon egy elmúlt fél évet gyertyában forgalommal. Esetleg RSI-vel, MACD-al és Bolival. Investing.com sajnos nem méltatja megjelenítésre ezt a papírt :) tudtok más oldalt? vagy a felületetekről ilyen paraméterekkel screenshotot nyomni ide?
nincs Mészáros papírok vannak várom a nagy mikulás rallyt lesz nemsokára.estmediában 1,1-1,7 huf ig majd 1,7-től 3huf-ig voltam majd 3,5huf tól voltam bent.elég volt most várás van egyből 0 huf is tud lenni azért vigyázni kell estmediával.
SET Nyrt