Novotrade vetel kb 160, majd gen korszak eladas 500, 1000, 1600 ismertem ilyet. Olyat is aki 2500on vett es bebukta. Ki nem szarja le? Nyerjenek, bukjanak
Megvolt a tőkeemelési kötelezettségvállalás? Mikor méltöztatnak bejelenteni? Forgalom szépen el is tűnt, esik, is.Blokkchain ide vagy oda. Ezt is megnézik majd mint Ciget?
Genesis àlom volt, humet szintèn. De volt nyerő. Ez egy pozi. Minden pozi lehet +-. Arany is, hàz is, mol, otp is. Ezek a palik set fuggok, a tobbi est, es egyebek. Mind fuggo.
Nolement. 259 utan 1 evig tartjak. Tokeemelesek egyre magasabb arakon...anno Genesis. Aki 160ft ert novotradeet vett 1000..2500fton eladhatta vagy nullazott. Itt most 136 a teteje, 259 vagy xxx vagy yyyy. Aki fosik, adja el. Te tartani fogod azt sejtem. Xxx, yyyy majd eladod, hatha nulla lesz mint gen-hunmin. Aki lent vette ugyes. Aki tobb ezerre szamit az vakmero. 3havo ta nezz ra es minden ranezeskor adj el 1000 db ot. Aki fel, MA ad el😊. Tavasszal ranez es mosolyog vagy uvoltozik. Mindez a penz miatt. Na ez a tozsde kb. Vicces
mi az egyszerűbb, bejegyeztetni egy cégnevet ami utal egy menő tevékenységre vagy felépíteni is hozzá a tevékenységet? Biomedical korábban mit csinált? Kreditjog, Greenergy?
Szep hozzaszolas s igaz is! De azert meglepodnetek ha egy startot zabalo alap megjelenne nem is olyan soka. Ezek abba nyulnak mint regen a szoftverprogramozok, senki se hitt nekik, s ma meglehet nezni oket, s ott sem volt nagy toke.
Menjunk dolgozni, turazni, olvasni stb. Virtualis elet es lufi dllgok vannak. Erteket ne keress, mert alig van. Set 0 vagy 259 vagy xxxx? Kit erdekel. Annak van igaza, aki nem ul gep v okostelefon elott csak havi 1orat...
Ex, pontosan tudom, hogy a legtobb coin baromsag. Sajnos ugy gondolkodtam, soha nem v bitcoint. Nem is veszek. Magyar bitcoinokat vesz itt a nep, setet, estet, stb. Aki meg mer, bukik vagy nyer. Minel okosabb valaki, annal ovatosabb. Olyan palik nyernek, akik azt neztek a bet.hu oldalan mi az ami 20ft alatt van kb 1 eve. Sajnos nem voltam teljesen allat, de kicsit meghulyulve lehet par ezer setem, estem stb. Max bukok. Le se sz...m. Szamvitelt utaltam mindig. Olyan vilag van, ahol te 5 diplomaval kevesebbet keresel mint egy youtubeos sztar, aki baromsagokat tol. Pl fb instagr fenek kirako, csucsorito nok gazdagok. Munka nelkul, agy nelkul jobb az elete sokaknak. Aki okos, az nem akar sok penzt. Olvas vagy ir konyveket, kutatja az elet ertelmet, beszelget emberekkel. Hajlektalannal, gazdaggal, oregekkel, fiatalokkal beszelgetni jobb m7nt tozsdezokkel sztem.
SET Nyrt