akkor folyamatosan venni kel, mert itt szinte mindig vannak hírek :DD vettem én is ma egy vállalható mennyiséget, de jövő héten tervezek masszívat robbantani, ha egy céges oszti kifordul, azt mind ide pakolom kompletten :DD A kgy már elfogadta ;)
Jó a szó tesó! Engem speciel nem érdekel miért tularazott velju alapon a múlt évi jelentés sorait bújva. Az érdekel hogy nagyon fasza átlaggal ülök benne és nézem ahogy kisebb swingekkel kúszik felfelé. Idén virtuálisan már 2 évnyi munkaberem megkerestem ezzel a szarral pedig én mikrobufi penzu ember vagyok. ;)
kollega, a hasonló hangulatú és hangvételű hsz-ekkel már tele a padlás, 3xx óta :D Az árfolyam meg közben mindenféle erőfeszítés nélkül felkúszott 800as tartományig. Azóta korrigált egyet és még vélhetően fog is, de az irány -bárki próbálja hihetetlen energiákkal mentorálni a csődöt, a tolvajlást és óvni az elvakult kis és nagybüfiket ;)- adott. Az a szép benne, hogy +1500-2000-nél is lesznek ilyen eszmecserék egy rendkívül fontos különbséggel: páran nyugdíjba mennek, mások meg irtózatos nyerővel rendelkeznek majd ;) Kitartás.
4iget is inkább veszik nem szórják. Aztán mennyi is a p/e? A tőzsde nem ilyen nettó velju matek, te is tudod. Ha 10x ennyi lesz amit adnak érte akkor annyit ér, ha 10ed ennyi akkor meg annyit ér. Nem kell túlgondolni ;)
Van egyetlen egy darab részvényed is??? Nincs, megmondom én! Szóval sztem neked oly’ tök mindegy, hogy mi van. Vagy nem értelek... Ez egy fejlődő cég, tele optimizmussal..., de mindegy is, várjad csak 400 alá, aztán majd megöregszel.
'Elvégeztem a SET GROUP Nyrt - cégjegyzékszám 01-10-046842 - (“a Társaság”) 2018. évi
pénzügyi kimutatásainak könyvvizsgálatát, amely pénzügyi kimutatások a 2018. december 31-
i fordulónapra készített pénzügyi helyzetre vonatkozó kimutatásból melyben az összes eszköz
1.764.145ezer Ft, a tárgyévi eredmény -56.314ezer Ft veszteség-, az ezen időponttal végződő
évre vonatkozó jövedelemre vonatkozó kimutatásból. átfogó jövedelem kimutatásból
melyben az üzleti év teljes átfogó jövedelme veszteség -‚ a saját tőke változás kimutatásból és
cash flow kimutatásból, valamint a számviteli politika jelentős elemeinek összefoglalását is
tartalmazó kiegészítő mellékletből áll. " Ezt most olvastam..megyek is nem rontom az "üzletet" :)
jővőre reális lehet a jelenlegi ár...a félévesből majd kiderül, hogy mit produkáltak a leányok..szakmailag....persze ha a nagyspekák ölnek bele még több pénzt akkor bármi lehet :)..bár ilyenkor már szórni szokták, de ezt te is tudod :)
SET Nyrt