Boldog Karácsonyt mindenkinek! Euroman, szerintem a legtöbb szülő nagyon örülne, ha a fia ilyen szinten segítené, ápolná őt. Valaha így működött a világ.... Az ember utolsó pillanatában valószínűleg nem arra gondol hogy milyen jó is volt az irodájában....
Köszi Zsolti! Nem is értem félre. Nem olyan gyorsak azért ezek a tőkeemelések.(főleg ilyen cégeknél) Mondom az is lehet,hogy a föld legnagyobb kamusai..,de ha pár héten belül(mert azért "idénben " nekem is vannak kétségeim)Mondjuk febr végéig. történik valami,akkor más lesz az árfolyam. Ennyit amennyi nekik van(nagy tulajoknak),ilyen rövid idő alatt meg soha nem adnának el piacon... ..ha meg nem emelnek tőkét..szintén dobhatják el a részvényeiket.. ..azért vigyázok. Szerencsére a tőkém most sokat elbír... ,ha nagyon lemegy megveszem az egészet:)
a tolmácsolást is azért szerettem, mert amíg azt csináltam, addig legalább figyelt rám valaki...én igyekeztem haverkodni, de nem igazán viszonozták...FB-n van 70 ismerősöm, de azok is mind volt kollégák és régi iskolatársak...a szülinapi, névnapi, más ünnepi jókívánságon kívül ott sincs komoly kommunikációnk
Én a legnagyobb jóindulattal intelek egy kicsit óva. Én tavasszal kezdtem venni ezt a papírt, akkor hajszálpontosan ugyanezek a dumák mentek, új név, tőkeemelés, új tevékenység, kisbüfik védelme, stb. Csakhogy a papír akkor 18-20Ft volt. Most 100Ft és az égvilágon semmi nem haladt előre....
amí jó az időjárás a kertbe kimygek, mert a természetet szeretem és kertészkedni is. Most, hogy tél van, a heti 1x bevásárláson kívül sehová nem megyek, nem is lenne kivel. Régen, amikor volt munkám, akkor is egyedül jártam úszni, bringázni, kirándulni. Kollégákkal évente 1 karácsonyi ünnepségen kívül semmi nem volt.
sajnos az elmúlt években kiderült, hogy barátaim voltak, azokról is kiderült, hogy csak kölcsönös érdeken alapuló haverság volt....mióta én kiíródtam a társadalomból, azóta a családon kívül szinte semmilyen értékelhető külső kapcsolatom nincs
Egészség az nincs egyikünknél sem a családban....csak nagy és még nagyobb betegségek...a nagy, számomra megoldhatatlan gondokon kívül vannak kisebbek, ha sikerül ezek közül 1-et megoldani, szinte azonnal jön egy másik...lassan, de biztosan belefáradok ebbe a szélmalomharcba
SET Nyrt