Egy db sem vettem az elmúlt fél évbe, nem is volt . Amúgy írtam hogy nem voltam itthon, és nem is foglalkoztam a tőzsdével. Meg ha figyeltél a könyv beszédes volt!
milyen erdekes kiderult itt szepen hogy a setes csapat huzta fel a nutexet,aztan magukra hagytak a sok remenykedot.wiwa benne volt magabiztosan.gondolom zsoltee is.czrobi szinten setes.38ft nutexban igen tolta a pozitivat!
Üzenem a moderátoroknak, el kellene gondolkozni hogyan lehetne ezt megszüntetni, ezt a sok értelmetlen regisztrációt. Ha kitisztulna akkor a fórum is tisztább értelmesebb lenne. Ma már 2 névvel kiraktátok, jön ma még egy újabbal!
Wiwaek is mentek vele. 70folott nsgyon orult wiwa a kozgyulesnek, hogy elmaradt a kamusoktol. Azota esett vagy 30%ot Nutex, meg jott rajuk 7.350.000uj tomo reszveny, amivel szerintem nem szamoltak. Es a gyuros Huber papa tomi a nepet belole, amit 32ert vesz meg januari kifizetessel
Elso szazra jott vevo, elcsipegettuk, abbol vettem meg en is 2Kt. Utana a kovetkezo szaz mar nem fogyott, kinlodas lett mar, zaroig nem fogyott el, de zaro kotesben ossze spekizte a csapat a megvetelet. Masnap reggel megint jottek a pakkok. Hervaszto volt, de ez van
Törölt felhasználó2019. 12. 14. 09:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
De tudatlan vagy !! Kérdezd meg Zsolteet hogy mikor leverték az OTT1 et nekem meg volt a nagy pakkom 90% !
SET Károsultak!!