De akkor annyira nem viselhetett meg hogy nem mentél full cashbe május előtt. Legalábbis nem fogott padlót azóta egy sem ezek közül a kicsik közül. Opi konzi meg ideiglenes állapot.
Igen csak pont 2017-ben volt, hogy Lőrinc bácsi elővette a bevásárlókocsit és egész nyáron dobálgatta bele az ilyen olyan párszázmillás cégeket. Nem tudtam nyugodtan barnulni a parton, mindennap rá kellett nézni a piacra. Viszont a tavaly nyáron felesleges erőlködés volt a tradelés, halmoztam a mínuszokat.
osztira felhúznak mindent, ami "komoly" rv..onnan már csak esni szokott, ami húzza magával a többit is..bár lehet csak én látom rosszul, de az alap bölcsesség, hogy "kerítésen" ülni mindig jobb, mint bukóban ;)
Viszont ha USD erősödik, az a német exportőröknek lenne jó és a nyersanyagár-lufi tovább eresztene, tehát az részvénypiaci öröm is lehetne akár. Minden esetre érdekes szituáció.
Hááát....semmi nem utal az emelkedesre (makro adatok rosszak, USA allamadosaggal kapcsolatos felelmek egyre nagyobbak...), hacsak meg nem veszik az esest, de velemenyem szerint megyunk tovabb lefele, meg akkor is, ha lesz egy kis korrekcio felfele.
Sell In May And Go Away
Most nincs időm megidokloni.Nézzetek utána, nehogy baj legyen.
Mol 25000.
30000-nél is azt mondta mindeki ,hogy marad örökre ennyi vagy több.
Beidulna a fórum, amíg nem vagyok itt, akkor este elmondom, én mire gondoltam!
Sell In May And Go Away
Sok szerencsét!