Most kell felvenni a short pozikat, azután karosszékből nézni a zuhanást.
Más forumon már írtam, hogy egyébként is csúnya ellenállás van az S&P index előtt 1400 környékén....egyelőre nemhogy nincs kakaó a picban, hogy azt leküzdje, hanem inkább egyre inkább megrémül tőle.
A következő megálló 1200 lehet....ha az is esik akkor....pá....jönnek a macik hosszú távra
Ez a 6000-es otp szint feletti lét inkább hasonlít a múltkori 7000-es szint fölötti ingázáshoz, minthogy valami extra további menet lenne kilátásban.A úgyanazt a helyzetet vesszük alapul, akkor egy ezressel lejjebb kötünk ki 3300.?Jó vétel lenne minden esetre.
Persze ezt az esetet már az erős shortos énem mondja!
Az amerikai pénzügyminisztérium arra figyelmeztetett, hogy május közepén a plafonba ütközhet az államadósság, és csak rendkívüli intézkedésekkel sikerül kitolni a határidőt augusztusig. A plafon elérése a Fehér Ház érvelése szerint a gyakorlatban az Egyesült Államok csődjét jelentené.
10:00am USD
ISM Non-Manufacturing PMI
52.8 57.9
57.3
Törölt felhasználó2011. 05. 04. 13:29
Bin Laden megölése szeritem inkább rossz hír mint jó.Ezt csak azért mondom ,mert örültek neki mikor bejelentették.Szeritem így nagyobb a veszélyeztettség mint volt. Van mit megbosszulni
Sell In May And Go Away
Most nincs időm megidokloni.Nézzetek utána, nehogy baj legyen.
Mol 25000.
30000-nél is azt mondta mindeki ,hogy marad örökre ennyi vagy több.
Beidulna a fórum, amíg nem vagyok itt, akkor este elmondom, én mire gondoltam!
Sell In May And Go Away
Sok szerencsét!