Ezt a legversenyképesebb dolgot nem hasraütés uán mondtam, hivatalos felmérés, gazdasági vizsgálatok alapján még az USA az. Aztán, hogy még meddig az már más kérdés.
Az utolsó bekezdéseddel egyet értek. De az meg már eltér az eredeti felvetéstől, hogy jobb volt e az régi rendsze.
Mert az egyértelmű, hogy most is nagyon sokminden rosszul működöik, de a tények azt mutatják, hogy a sokak által visszasírt régi rendszer is rosszul működött.
Addig pedig bármennyire is szeretnénk, nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy pénz mozgat mindent, amíg igénybe vesszük annak a világnak a szolgáltatásait, amelyik ez alapján működik.
Szolgáltatás igénybevétele = Elfogadom a szolgáltató szabályait.
Eltérhetsz a szabályoktól, de akkor ugrika szolgáltatás is. Én nem azt mondom, hogy ez jó, de ez egyelőre így működik.
A magánéletemben meg arra törekszek, hogy ne a pénz mozgasson mindent.
Egyelőre ez van, aztán majd meglátjuk merre változik ez a rendszer...
Az utolsó bekezdéseddel egyet értek. De az meg már eltér az eredeti felvetéstől, hogy jobb volt e az régi rendsze.
Mert az egyértelmű, hogy most is nagyon sokminden rosszul működöik, de a tények azt mutatják, hogy a sokak által visszasírt régi rendszer is rosszul működött.
Addig pedig bármennyire is szeretnénk, nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy pénz mozgat mindent, amíg igénybe vesszük annak a világnak a szolgáltatásait, amelyik ez alapján működik.
Szolgáltatás igénybevétele = Elfogadom a szolgáltató szabályait.
Eltérhetsz a szabályoktól, de akkor ugrika szolgáltatás is. Én nem azt mondom, hogy ez jó, de ez egyelőre így működik.
A magánéletemben meg arra törekszek, hogy ne a pénz mozgasson mindent.
Egyelőre ez van, aztán majd meglátjuk merre változik ez a rendszer...
Rokonok
Olvassátok és ámuljatok.
Ez van!
Utóirat: Hát ebből nem azt szűrtem le, hogy a balosok lopják a nagy zsét...