Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is erre gondoltam ! Elvileg 42600 támasz volt ami pikkpakk el is esett, de vissza is rántották fölé, úgyhogy innen nézve csak betesztelte / vagy leszúrt addig, nem ?! Próbálok optimistán nézni a dologra, de inkább azt látom, hogy ezt leküldik. :(
Veled örülök akkor is, ha közben fél óra alatt 3 százas papírzsepit telebőgtem bánatomban, amikor 42400-nál megnéztem az árfolyamot... :-D
Jani bácsi is ezt mondta, amikor a repülőn becsinált, majd a "dugóhúzónál" a nyakába folyt: na, erre nem számítottam ... :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.