Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez adta magát nagyon, de tegnap zártam is....meglátjuk....szerintem a 11500as short certi ki van nézve, addig nem lesz itt érdemi esés, míg ki nem ütik: https://imgx.hu/lSoI8C4nFsWISRD
Én is bízom benne mozdul felfelé :) Mókás egy papír eddig nem vettem, mert párszor megszívatott régen… most belevettem tegnap mondom sose jobb alkalom. XD
Jogos, de Ricsi már megviccelt párszor, amikor úgy gondoltam, hogy semmi oka esni, tehát kis pihi után mehetünk fel... Néha tud akkorákat zakózni, hogy csak pislogok... Szóval óvatos vagyok :)))
Egy órája volt olyan, hogy 19 percig nem volt kötés, de lassan megjön a forgalom újra. Emlékeztek az év eleji -15%-ra, amikor nappal egész jól tartotta magát aztán minden délután leöntötték? Kíváncsi vagyok, hogy megint ez a forgatókönyv vagy valami más.
Köszönöm a választ! Nem láttam a beírásomkor, hogy tettél fel tegnap chartot, arra csak most hívták fel a figyelmem az ezüstben. :) Magamtól úgy sakkoztam, hogy 500 körül már venném. Ezek után kicsit óvatosabb leszek! :D
Az első támasz a 700-nál kezdődik, de nem jeleztem külön, mert a madár 100%-a és ez az első, a leggyengébb!! Az erősebb támasz 365 környéke, alá is szúrhat!!! Ha az rsi-t skubizom, akkor 250-nél éri el a csati alját..sacc/kb! Itt már érdemes lehet spájzolni, ha lemegy addig...! Ezt nem tudhatom, csak sakkozom..:)
9999 nem lenne rossz beugró. De 10500 alatt is már meggondolnám kis mennyiségben. De most október elején még bármi lehet, jöhet. Bár lassan Q3 jelentés ami egybeesik minden más fontos eseménnyel. Így a rallit előbb kellene megtartani. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.