Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Miert hatotta volna meg? A bankadokat is ki akartak iden vezetni es mi lett a vege... Az ilyen kijelentesekkel a kormany legalisan hazudhat mindenkinek. Hiszen amikor a eljon a "jovore" akkor majd elovesznek egy olyan narrativat, hogy "jajj igen korabban megigertuk, de a kontextus akkor mas volt ezert megsem tudjuk tartani, hiszen ki lat a jovobe kedves NEP?!"...
Rejtély mindig nekem ami ilyenkor van. Ha 9800-on vették mint a gép, azok hova tűntek? Aki 9600-on adta mint a gép, azok is hova tűntek? Itt lenne az alkalom, 0 forgalom van, lehetne letolni 9400-ig, vagy ameddig akarják és nem történik semmi.
Sziasztok, Eddig inkább csak olvastam a fórumot, de most tollat is ragadtam. A tutit nem tudom, de a Ricsi mindig az ellenkezőjét csinálja, mint amit várnak tőle.. (Ha minden jó, akkor is tud stagnálni/esni... Ha gyenge a hangulat, akkor is tud emelkedni.. Mivel relatíve kis forgalmú papír a béten, sajnos könnyebben befolyásolható, mint pl.: egy OTP.. és ez látszik a könyvön.. Pikk-pakk fordul a trend és kiürül a könyv, akkor egy 5-10k öntés egyből vág a papíron 100 Ft-ot. Amíg a fundamentumok jók és nem kell a pénz, addig nagy baj nincs szerintem, max ki kell ülni.. addig meg lehet trendek alapján porfóliót fel-le építeni és közben nyereségre szert tenni.. csak el kell találni közben a trend alját és a tetejét :-D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.