Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én a résre szavazok, de érdekelt vagyok benne. :) Hátha a MOL meg ez is megcsinálja 1-2 héten belül. Ha jók lesznek a számaik mindenképpen meg kell történnie.
személy szerint mindig is részvényportfolioban gondolkodtam. Otp, Ricsi,esetleg telekom kicsik. kötelezően.. Az otpn mega kicsiken már megvolt az idén a teljes évi PMÁP kamata..ricsi ucsorog..kis pluszban.Nem aggodom..osztalékokkal nem is számoltam még..
richter tavaly is érdekes volt vártuk vártuk nem akart megindulni..aztán hirtelen a semmiből mentunk. utana megint toporgás. kiszámithatatlanabb rövid távon, mint az otp . azt sose felejtem el tudtuk, hogy nagyon jó számai lesznek, vették is ovatosan előre, betárazott mindneki. Kijöttek a számok. Jobbak kicsit, mint amit a piac várt...erre szépen estünk vagy 3-400 pontot ...:_))ha jol emlékszem.de tuti , hogy estünk..viszont egyéves távlatban ricsinél 10K abszolute reális. mostani beszálloknál nem oylan rossz szerintem..
Holnap még 8500-8480 látogatás (irány meghatározás!)1)vagy 8800ig(réstöltés), 2)ha 8480 alá megindul akkor 8380 8300 és tovább.... https://invst.ly/z-orr
A napi minimumánál erős vételi érdeklődés volt 16:40 -kor.-8505 ft-nál. Ez bíztató jel.
Törölt felhasználó2023. 01. 11. 17:40
Taposoakna reszvenyeket kene vennie itt mindenkinek, hiszen annyit telepitettek Ukrajnaban h azon megjobban meg lehet gazdagodni mint az antidepresszanson
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.