Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát csökkenés után újabb csökkenés... Most már 5000 Ft az erős támasz, utána a 4800 ft! Nagyon gyenge a papír, ismét fekete bárány.,azaz a trenddel ellentétes.
Én egy elvetemült vagyok amúgy is,de különben nekem folyamatosan richter részvényem 2008 óta egy nagyobb mennyiség a birtokomba amit nem mozgatok.A másik részével a pénzemnek veszegetem ricsit és megpróbálok kereskedni vele,meg más egyéb részvénnyel is egyetemben,ha valamelyikbe beragadok,akkor nem dobom veszteséggel,hisz nem full tőkével veszem őket.
Az osztalék? Semmi nem lesz a tavalyhoz képest. Az se volt sok, de most még gyengébb lesz. Hogy dobálják? Persze. Ki az a nagyon elvetemült, aki állni hagyja benne a pénzét, miközben máshol kamatoztathatja. Inkább egy kisebb veszteség nagyobb nyerővel szemben, mint a folyamatos értékvesztés és várakozás. És igaza, igazuk van! 5170
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.