Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát ami után befejeződik a saját részvény vállalás, ne aggódj jön majd a korrekció :D Mesterségesen fenntartott árfolyam nem tart örökké. Aki ügyes mondjuk lekereskedheti...
Valóban -- túlzás nélkül -- állítható hogy USA mindhárom tözsdéje zárásra komoly esést produkált: AZ indexek 3-4% ot estek Ott; de a világban is -- AZ amerikai esésnél kisebb esést mutattak a tözsdék.Meglepne: Ha ma Európa -- különösen a nyitás után 1-2 órával pluszban lenne...!
100ft az nekem nudli adózás + jezelési költség azt nem is marad semmi... mondjuk aki milliárdokkal van benne annak sok ez a 100ft emelkedés is...nem véletlen a 6500-as "céláram". Akkor 1.6 milla meglesz tisztán minden levonás után.... De eddig a szinti úgy érzem eltelik 4-5 év ganartált osztalákkal tarkított év még [úgy is felfoghatom lekötöttem a pénzem hosszutávra ami éves szinte 100 ezret hoz fixen az osztalék miatt :) ]... Bár ha engedik majd amcsi piacra a szajrét az dobhat a dolgon valamicskét.
Én vettem ma is 5610-ert és el is adtam 5710-t. Sőt, tudom, hogy őrültség, de rápróbáltam egy kis shortot 5720-ról. Lehet holnap kiáll a nagy vevő pár napra, szokott ilyet csinálni OTP-ben is. Meglátjuk...eddig elég jól éreztem. Persze attól még mehet holnap 5900-ra, kb semmi ellenállás, nincs már eladó. Tényleg csak a nagyvevőn múlik, hogy húzza fel...
5550ért vettem még év elején.... 6500 ft alatt nem szívesen adnám el ,de mint mondtam sokszor soha nem lesz annyi... Nem tudom mit akarnak most ezzel papírral.Túl bizar most ez az emelkedés számomra, mert nincs mire emelkedjen..Megvárom még a holnapi napot és lehet kiszállok feltéve ha 5750 körül-felett lesz..aztán várom a szerencsétlenségem miatti fekete levest,hogy min 200ft-al még tuti emelkedik.....mert általában ez szokott lenne :( Bárcsak lenne időutazás de megnézném hol lesz a vége és utána meddig jön vissza majd :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.