Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hello Mester, Milyen pozitcioba ulsz? Mert multkor kidobtad ashortokat es beindultal longaba. En irtam, hogy 5550 inditott shortokat visszavette,m 5360 es ravettem longra.. Kivancsi vagyok TE mit csinlasz , csak hogy legyen sulya a szavadnak ;-)
Valakiknek nem tetszik a jó eredmény, inkább megpróbálják tönkretenni. Nem gyógyítani akar a nagy lobbi, hanem folyamatosan betegen tartani, hogy toljuk a lóvét a sok kotyvalékba.
Üdv! Miért esik ez ennyire? Nyilván senki sem tudja meddig tart ez, na de a korábbi 6000 fölötti értékhez képest ez már kimondottan komoly esés. Miközben a cég adatai nem rosszak. Nem tudok arról, hogy a csőd szélén állna. Dr
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.