Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Közben azért egyél igyál valamit, mert arra szerintem még hónapokat kel várni.Nem hiszem hogy ebben az évben, ilyen környezetben megy 400-500ft ot felfelé.Ha lesz Mikulás rally akkor talán, felmegy 7100-7200közé, de utána le fog csorogni.Meglátjuk..??
Én is itt vagyok, de kevés esemény van ma is a Ricsiben. A vágtát én is várom, de 400-500 Ft így elsőre soknak tűnik, de egy 200-300 Ft közötti emelkedés benne lehet. :)
Sehol senki?? Sajnos ilyen a mai napi részvény mozgás is ......egy nagy semmi. Rendkivül kicsi forgalommal.Jöhetne már a Mikulás rally, talán élénkülést hozna...???
Ma ujabb ATHt utott, es igy szep csendben (forgalom nelkul) kitort RG. Ha es amennyiben minden marad igy, akar 400-500Ft-os vagta is johet. RGUSD: https://s2.postimg.org/bb1f2v1ux/RGu.png
Visszanéztem a kötéslistát, egy 25db os tétellel nyomta le valaki 6832 re, utána 7 percig nem volt kötés . Mi ez ha nem sokk.:)A mai nap ezt is meg lehet csinálni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.