Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A sajnos csak a mai napra vonatkozott, mert 50 Ft-tal drágábban is eladhattam volna. Egyébként mindenképpen kiszálltam volna ma, mert ha igazuk lesz az elemzőknek az árbevétel csökkenést illetően és akkor komoly árfolyam esés lesz szerintem.
Ezeket a beirasokat szeretem.....leirod hogy csupa rossz elojelt latsz es eladtad a pakkod aztan hozzateszed hogy sajnos.....mi alapjan lepsz poziba kivi lennek?
Én nullszaldóval kiszálltam 6645-nél (sajnos), mert úgy gondoltam, hogy követni fogja a többi blue-t. Szép teljesítmény volt a mai, de én azért óvatos lennék a jövőt illetően. Szerintem a Q3 nem lesz jó, jelentős árbevétel esés valószínű, ahogyan több helyen is olvastam erről.
Itt vagyok.... amikor sinen van a cucc csendben vagyok...akkor ugyis mindenki faxa longos lesz...Amugy lesokkoltak munkaval az utolso idoben meg iskolahoz rohantam....
Csak nem ir hulyeseget longforever ..........legalabbis pakkom egyenleget nezve....Micsoda osz lesz.....csak aratunk...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.