Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tudsz esetleg olyan késleltett oldalt, ahol meg lehet nézni a hatis kötéslistákat részletesen? A concordét használom, de ott csak az utolsó, min, max árak vannak. Nincs részletes. vagy csak bénázok...
Lehet mindkettő, de alapvetően uptrend van, én ezért nem ugrálok. Pénteken minden átkötés után megjelentek több százas tételek vételen. Ma ugyan ez van, tegnap viszont pont az ellentéte volt. Ha a kicsik kirázása és forgalomgenerálás a cél, az alapvetően nem baj. Nem kicsik játszanak az biztos...
Richter szerintem nagyon alacsony kockázatú papír jelenleg. MSCI, forgalom alapján borítékolható, Esmya bevezetés szépen halad, Cariprazine remélhetőleg szépen halad, magyar piac már nem csökken, Kína brutálisan növekszik (utolsó negyed év 1 m, első negyedév 9!)stb. Persze bármi bármikor beszarhat...
Ti hati-t soha nem néztek? A 14:20-as ott van mint 30 konti (30x50 db=1500)a júniusi hatinál.
Nem tűnik fel hogy nincs a könyvben csak a kötéslistában? Onnantól lesz érdekes ha kifut az e havi hati jövő hét pénteken. Addig még lehetnek érdekes dolgok...
Sziasztok!
Össze-vissza látok az EGIS-nél pl. hogy ki be teszik az ajánlatokat. Pl. 283 vételre, majd eltűnik. Eladási oldalon is hasonlók. Ez valamilyen taktika vagy felmérés, hogy mennyi eladó/vevő lehet?
látjátok az egis osztaléka után jött a gyj, ami nem volt rossz inkább pozitív üzenetet hordozott. 18K-ről 21K-nél tartunk, ennyire azért nem volt atom jövőkép a gyj-ben, hogy ekkorát menjen ilyen rövid iső alatt.
Jön egy hír a richtere a latin amerikai történet, ami azért igen csak jó és esik, azok után, hogy betöltötte az osztalékot utáni rést és úgy nézett ki hogy emelkedünk és olyan érzése van at embernek, hogy agyon ütötték a hírre.
Én is eladtam két pakkomat 35160-on. Meglátjuk, hogy 35K alá megy-e vagy sem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.