Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Várjuk az eladók fogyjanak el.Remélem már senki nem önt be nagy mennyiséget. Ezen a szinten kik adhatják? Én eladói szemmel is várnék pár hetet,hónapot. Kényszereladások megszűntek már.
10:44->"A Morgan Stanley a Richter részvényeire vonatkozóan 41 600 Ft-os célárfolyamot fogalmaz meg, ami enyhén magasabb a korábban adott 40 500 Ft-os fair érték becslésnél."
off: 381es fhb-m csak beérik...türelem profitot terem (ez mekkora hülyeség):)
Nem tudni, mennyi van még eladásra. Amit sejteni lehet,, hogy 35 500 alatt nem óhajtják eladni, valamint azt tudni lehet, hogy jó pár ezerrel ár alatt van most.
Az eladók majd eladják, az ár meg helyére kerül.
na, eszar egyelőre felejtős...
ricsi viszont 3szögből kitörhetne lassan...ha tartja a lokális aljat, (de igazából azt sem kéne elérnie, különben borul az alakzatom) akkor hozam/kockázat nem rossz...2,5-3
Ha van nyugi max. még veszel hozzá. Ha nincs figyeld bár kiszámíthatatlanul mozog. Én már felt várok, bár időm mint a tenger. A darab mennyiség meg gyorsan változik. Na izguljunk mi lesz!
Hirtelen láttam egy 1180-s eladást 35780 körül, de most már nem mert egy árfolyamsávot látok. Az még ott van? Mert vételen illene ennyinek lenni szerintem. Ez akkor megint lefelé mutat.
Én már megtettem a magam dolgát. Most a papíron a sor. E.Stárt lehet hogy érdemes venni de még mehet lejjebb is . Lehet felpattintják és játszanak vele egy kicsit. Próba szerencse!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.