Már jó lesz ha egy kissé megembereli magát ricsike 43600 .-on vettem azóta csak lefelé ment már kigyökerezek olyan régóta várok h legalább 0.-val kiszálljak belőle:))
DE
- oti, syni jelentés holnap (tudom nem sok közük 1máshoz, de a piaci hangulatot befolyásolhatja a gyj.-re adott reakció és itt OTI-ra kell gondolni)
alviano,
A ricsi melyik (30,60,napi) grafiján látod te azt a bullish divergenciát?
Tapasztalt tőzsdecápát szeretnék megkérdezni: van-e összefüggés a prompt ár és a hati ár között? Pl. a Richter prompt ár mai emelkedése 0,3%-os volt, a RCH0712-é 1,4%-os. Lehet-e ebből rövid távra következtetéseket levonni? (remélem, nem túl hülye kérdések)
Valami készül benne, ez kétségtelen. Valaki 39000-en óvatosan szívja fel a pakkokat. A legtöbb TA jelzés újabb mélypontokra mutat.
Viszont találtam egy komoly figyelmeztető jelet: bullish divergenciát az árfolyamminimumokban és az A/D indikátor magasabb aljaiban.
"Madártávlatból" is ránéztem a csartra és ...
A havin egy fej-váll, aminek a nyakvonalát már törte, visszatesztelte. SZVSZ a csütörtök-pénteki doji star bullish (ha lesz belőle egy kis felfele korrekció) nem lesz több 39 900-nál. Én ott kiszállnék.
És módosítom az alsó céláramat is: 32950 Ft!
Richter topik