Sajna a Rabat es TVKt iden en is koran adtam es kihagytam par szazezret, de hat igy jartam. (Meg mindig jobb a kisebb plusz, mint a minusz.)
Holnapi napra kivancsi leszek az amcsi plusz utan.
Amig ma delutan a tobbi papir feszkozott ez felfele indult el, igaz a vegen kapott egy kicsit es minuszos lett.
A mai oldalazas nekem teccett, sztem van benne kraft es en a 40Kt inkabb affele lelektani hatarnak tartom.
Ja es remelem, hogy korrektul kommunikal es nem sumakol a mgmt az orosz forecastokkal, mert azzal nagyon benyelhetjuk, ha ferditenek.
Most vagyok itt Akpo. A kérdésem költői volt. Tudom, hogy jövő héten lesz valamikor. Csak a vásárlásra akartam akartam felhívni a figyelmet. Be kéne vásárolni, mert lehet , hogy ütőset jelentenek. Persze nagy a kockázat. A korábbi jelentéseket mindíg profitrealizálásra használták fel. Most más a helyzet, mert a részvény ára több, mint 10%-al kevesebb a korábbinál. Hmm.. Lehet, hogy rosszul gondolkodom, de a piac majd eldönti. Nem vitatom, hogy óriási kockázatot vállalok ezzel. Ilyen azélet:)))
: "Mióta az anyámnak ismerik a nevét Pápán és Gyurcsány Katusnak hívják, azóta neki is jobb jut a kurva életbe. Nem tudta, hogy mi történt. Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet."
Richter topik