Na a tipikus Egon elemzés.. Volt már, hogy bejött.. de legtöbbször köszönő viszonyban sincs a valósággal. Azt vajon tudja, hogy milyen árakon van opciós vételi joga a cégnek? Egy nyereséges cég nagy valószínűséggel nem fog a határidős kereskedésen 25%ot bukni. Szerintem..
Úgy tünik, hogy ugyanazok játszanak mindkét papírral, szerintem pont ezért komolytalan, mert két eltérő fundájú cégről van szó. Bár a Pannergyben is nagy lehetőség van, egyelőre az még csak lehetőség, tehát lehet mondani, hogy elfogyott a türelem, azért adják, de az RFV a jelenlegi áránál sokkal többet ér már most is. Majd meglátjuk ki nevet a végén. Az OTP-nél a 2000 alatt nyitott shortok szépen felhúzták az árfolyamot, szerintem itt is hasonló blüffnek lehetünk szemtanúi.
Az mondjuk nagy buli lenne, de vannak közepes méretű városok, mint például:
Craiova
Slatina
Pitesti
Ploiesti
Buzau
stb. ahonnak csordogálhat egy-két projekt még.
Igen, nagy a fejlődési potenciál még a cégben. A cikk ismét ráerősített arra, hogy több önkormányzattal is folytatnak tárgyalásokat Romániában és sejteni engedi, hogy nem csak romániai szerződés lesz 2011-ben. Így már biztos, hogy nem csak elszólás, vagy félreértés volt a korábbi Kassai interjú erről.
Egyenlőre azonban koncentráljuk a közeljövőre. Hétfőn gyorsjelentés, valószínűleg minden idők legjobb negyedévével és a közeljövőben Bucsin-t is készre jelenthetik.
Jó cikk, köszi! Az tetszik, hogy a mostani 50% körüli románia jelenlétet 20-25%-osra tervezik az összeshez képest, vagyis már valószínűleg látják, hogy több mint dupla lesz a profit a közeljövőben, mert a semmire nem szoktak nyilatkozni ilyeneket. Az, hogy a Kárpátok mindkét odalán tárgyalnak, még hozzátesz valamennyit (eleve egy magasabb alaphoz képest lesz 2-szeres), úgyhogy nem túlzás valóban a 20000 feletti részvényárakról beszélni néhány éven belül.
Kedves former!
Jó pihit, aztán térj vissza mert igazán érdekes és értékes infokat olvashattunk eddig tőled és remélem ez a jövőben is így marad. Személy szerint engem az utóbbi időben kicsit megrémített az hogy oda-vissza rángatják a papírt, kis forgalommal is 2-3%-okat tolnak rajta, 8800 körül veszegettem, aztán jól lenézett még innen is, de sebaj, a bizalmam töretlen a cég iránt, ha hihetünk Kassai Ákos nyilatkozatainak, a jövőben is hasonló kaliberű projekteket tervez a cég. Bár nem tudom novemberre tényleg várható-e még valami nagyobb hír, de ha igen akkor én annak csak örülök.
Én most egy kicsit elmegyek melegebb éghajlatra,ezért nem fogok reagálni az esetleges,izgalmas változásokra....
Merthogy azok lesznek és nem a negatív irányban...Abban nem vagyok biztos, hogy a következő 10 napban ez bekövetkezik-e, de hogy november végén feljebb leszünk, mint most,azt elég nagy eséllyel merném fogadni....
A riogatások ellenére a mnyp-k egy darabot sem adtak, a naked shortok egy része továbbra is nyitva...Nemsoká rájön emberünk hogy meztelen a király, de remélem akkor már túl késő lesz szegénynek....
Így aztán a leöntéseket használjátok ki vételekre. 8000 fölött óvatosan(mert a nki. helyzet elég törékeny), de 7500 körül nyugodtan és vakon, hosszú távra....
8500 alatt egyelőre nincsenek nagyobb eladók, ez jól látható. A vevők pedig lassan, de szép óvatosan gyülekeznek. Jó szelet mindenkinek!!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....