mára mit vártok? Húzzák tovább őket, vagy visszakorrigálnak? NHI-t pl nem tudom hova tenni a 17,45%-os emelkedéssel, és ezt kb korrekció nélkül, még +8-9%-ban nyitóban is mekkora vétel lett volna.
Ohi-t várnám vissza még bővítésre, de ha nem jön, az se baj. PSA-t vettem, az ma elég lemaradónak tűnt a reit-ek között, most már nekiállt felzárkózni.
Én is az 5 perceset néztem, meglepően jól tartja magát, viszont hosszú még a nap. A volumen viszont elgondolkodtató, rendesen vették, ha nem is kiugró forgalommal, az első órában, legalábbis az előző héthez képest...
Szerintem az OHI-t ma kell venni (pénteken még kicsit lutri volt), de ki kell várni a jó pillanatot. Lesz benne hullámzás napon belül, akár 27,07-15-ig is visszajöhet... Naposan még akkor is fordult, és megtartotta a fordulatot. Az én “fogalmaim” szerint, hiányos TA-tudásommal így látom...
Pl OHI (5 perces time frame) esetén már pénteken 21.50-kor beadta a jelzést (zöldre váltott a szalag). Aki figyelte, és értette, az most örülhet. . https://www.tradingview.com/x/KFPcpiOI/
Én csak annyit tudok mondani, amit látok, de ha egy részvény az 50 MA felett zár és van follow through, akkor az jót jelent. A szektorok rotálódnak, ezt figyelni kell.
REIT USA