érdekesség, hogy az eddig szerény IRM ma az említett 8ból vezeti az emelkedést (+3,2%), és az árfolyama 0,1-re van az 50 MA-tól, ha azt áttörné (szerintem nem ma fogja) szép lehet.
az is hozzátartozik, hogy eléggé működik a TA, facebookra is írták tegnap jó pár helyen, h kész a fülescsésze ott is, és +5%. szükségem lesz nekem erősítésre azt hiszem :)
Ugye-ugye. Ezek a srácok általában tudják, hogy mitől, mikor és mennyire “döglik a légy”... :D Átgondolandó tippnek biztos érdemes átnézni ilyen oldalakat, naponta. Én is le vagyok most fullban kötve - a tegnapi záró előtti bevásárlás egyelőre jó ötletnek tűnik -, viszont érkezik a z “erősítés”, aminek egy részével ilyeneket akarok megjátszani. Hátha vannak nálunk is okosabbak...😂🤣😂
remélem, mondjuk addig még megrántják párszor oda-vissza az SPG-t, de elvileg az a legalulértékeltebb reit. de szépek a futik továbbra is, remélem Fauci, Powell és a gyógyszerkutatók csöndben lesznek ma :) AMD-nél és Babánál is fülescsésze van, mehetnének egy szép kört, ezek a hírek csináltak egy kis zajt a chartra, aztán tennék belőlük még Reitekbe.
Simon is majd megindul, ha rájönnek, hogy nyitás után rohanni fognak az emberek összevissza, mint itt :) Ki kell várni, jó lesz az.. Tegnap kicsit beparáztam a zutty miatt, pont a vételem után, kicsit levert a víz... futikat szépen visszahozták. Most elmormolok egy imát.
Igen, SPG-ben még én is látom a gyengeséget a többihez képest, ezért is szabadultam meg tőle. De ha jobb hírek jönnek és még több nyitás ez fog a leginkább megindulni majd.. Ha már kalandorság és rángatózás. Mi a véleményetek a "CAR" swingeléséről? Elég kiszámítható csatornában rángatják és jobban áll csődveszéllyel sokkal mint aHertz például...
VGR-t köszi, lehet sor kerül rá. SPG-t viszont jó hírban jobban kéne húzni, azt nem értem, az érthető h miért esett annyit, de hétfőn nagyobb felrántás "járt" volna neki, vagy a piac nagyon biztosra veszi a jelentős oszti vágást, azért áraz így. Futik szép pluszban, maradjon is így, AMD is helyrejött, újra szép a csésze.
Köszönjük! Szép kimutatás. Az SPG-nek nem tesz jót például az a kb 200 bevásárló központ (ha jól emlékszem)... Egyben felhívnám a figyelmet egy roppant érdekes cégre: Vector Ltd. (VGR). Aminek a tevékenysége 2/3 tobacco, 1/3 real estate szegmens. Voltaképpen egy holding. Osztalék 7,5% körül, a legutóbbi 50%-os csökkentéssel... :D Very unsafe (10) kategória. Úgy rángatódzik az árfolyam, mintha áramot vezettek volna belé. Kalandorok előnyben!
illetve ezt még érdemes összevetni az osztalék %-okkal és stabilitással is. Safedividends szerint oszti tartás (v növelés) esélyében legjobbak: PSA - 96% WPC 73% FRT - 60% ... SPG 25% - de %-osan itt várható a legnagyobb oszti, ha nincs vágás. Összesítve Frt és Wpc jó papírok ez alapján, mozognak és biztonságosak is, és a 3 Healtcare is jó lehet, de csak ha jó a hangulat. SPG az első rossz hírre lefordul, hiába a jó jelentés és nagy oszti, IRM-et meg valahogy nem akarják felfedezni, de nem is ütik annyira. PSA nagyon stabil, de hiába biztos az oszti, ha ezért alig mozog, és %-ban is kevés az oszti.
láttam én is, ez van, idegesítő, így nem lehet tervezni, jön egy hír is elrántja, már 4. napja. Csütörtökön kezdte Fauci a lebeszéléssel... Kis stat 8 reit-re, csütörtöki nyitóárhoz képest mai záró (9.30) OHI 24,75% VTR 24,45% NHI 19,8% - érdekesség h csüt-ön jót jelentett Frt 18,7% SPG 17% - érdekesség h csütön jót jelentett, azóta sincs ott, mint pre-marketben Wpc 13,4% IRM 7% PSA 5,1% ez nyilván szubjektív, csak 4 nap, és volt aki jelentett is, az is számít, melyik mennyire volt ütve előtte, de azért durva különbségek, melyikben mennyi erő volt (van?).
Nos, itt van napvégi esés oka: https://www.statnews.com/2020/05/19/vaccine-experts-say-moderna-didnt-produce-data-critical-to-assessing-covid-19-vaccine/ Fasza! Tegnap vakcina-rali volt, ma vakcina-pánik... Sosem bírtam a Modernát, mint írtam múltkor. Nem szerencsés, ha egy-egy szakértői vélemény, abból egy-egy újságcikk rángatja a kereskedést. Kicsit labilis még az idegállapot... :D Nekem kiütötték a stopomat az AMD-ben, mini haszonnal kiszálltam. Próbáltam másban megvenni rögtön a nagyobb esést. Lehet, hogy elhamarkodott döntés volt. Aztán holnap nyithat minden gap up-pal is. Meglátjuk.
Hú érdekes papír, ezt rendesen kivégezték márciusban, tizedelés fogta csak meg, napon belül is szeret 10%-ot mozogni, bátor.. :) mondjuk mivel 40-ról jött le, a 20 még elég reális célár.
REIT USA