Átjöttem ide KBC-től. A KBC-től átutalás költségét a bankhoz, ennek a költségét lehet lekereskednem, ezt írják jóvá. Namost
aki ismeri KBC rendszerét, a webes felületet. Tök jó volt, hogy a KBC
rendszer mutatta a portfóliómat százalékban és forintban, hogy hogyan
állok. Ezt az RC Netbón rendszerében nem találom. Tudok szerencsére
fejben számolni, de jó lenne, ha a rendszer mutatná az egyes pozícióim
állását százalékban és forintban. Jó lenne
látni a nettó nyereségemet. Ezt is KBC webes felületén lehet látni a
dátumot beütve. Itt a Netbón rendszerben ezt sem találom.
semmi kötött forma nincs, beírod az emailba a neved ügyfélszámod és a rendszer szót a levél tárgya lehet ez : "Rendszer" ingyen real time promóció Idézek Neked ide a hírlevélből: Fájdalomdíjként pedig 10 ársávos terveink helyett,
az október, november, december hónapokra ismét 20 ársávos ingyen BÉT realtime
adatot adunk mindazoknak, akik elküldik a következő jeligét: Rendszer. Kérjük
tüntessék fel az ügyfélszámot és a nevüket is. Köszönjük a megértést, dolgozunk
ezerrel a problémákon.
A szept.5-8 közötti hírlevélben volt.Emailen küld el a"Rendszer,ügyfélszám,Név" üzenetet. Ezzel jelentkezel a játékra,visszaigazolás csüt-péntek.Bővebben az ügyfél szolgálattól.
Randiban a Nettó pozíció ablak mást is szivat vagy csak engem? Hosszab időszak van alapból beállítva és ha például nincs hatiból semmim akkor jól működik egész nap, viszont ha van például előző napról 10 konti long akkor belépéskor még jól mutatja (+10), majd ha ebből eladok 2 kontit akkor átugrik -2 -re mintha két shortom lenne. Ki-belépés után megint jól mutatja (+8) majd ha valami újra teljesül, akkor újra csak a napi kötött mennyiséget mutatja. Nagyon idegesítő így, ráadásul az új verzióban is ugyanígy működik.
csekkoltam az új teljes(?) ios app-ot, továbbra sem értem minek van benne pl a "portfolió részletes" menüpont, amikor nem aktív...? ráadásul el is van írva, helyesen portfólió... ha már magyarul... :O)
A régi Webbróker jó volt, a mostani olyan lassú, hogy kereskedésre alkalmatlan. (esetleg valami más dologra jó lehet) A másik dolog pedig az, hogy a KBC eladta a brókercégének az ügyfélállományát, csak még nem mondták meg kinek. Tehát nem tudod, hogy hova mész.
Szerintem nem azért vagyunk egy brókercégnél, hogy sakkozni menjünk, teljesen más irányba elvinni egy tőzsdei kereskedésre alkott céget abszolút komolytalan és nevetséges...
Még tavaly többek " tőzsdei öreg rókák" tanácsára az Erste-től jöttem át a Randomhoz, mindkét felületet használom főleg asztali gépen. Én minden szempontból elégedett vagyok, úgy mint ár, áttekinthetőség, kezelés és minőség szempontjából! Így én is csak ajánlani tudom! A KBC-t sajnos nem ismerem.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy milyen tapasztalataitok vannak az RC-s felületekkel. (Randi,Netboon). Számlanyitás kapujában vagyok és az RC-KBC között hezitálok. Előbbi olcsóbb, de utóbbinak sztem jobb online felülete van. Köszi a válaszokat.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?