Ma a Randit próbáltam asztali gépre letölteni, de nem tudtam mert az ESET NOD32 antivírus megakadályozta a hozzáférést, mivel trójai kártevőt észlelt! Másnál is jelentkezett ez a probléma, vagy csak nálam van valami hiba? Netboon-nál nincs ilyen gond!
köszi a tapasztalatokat, egyelőre androidost egyelőre hagyom a régit a két randi fut , nekem csak annyi tűnik fel míg a korábbi verzióval a belépés macerás a szokásos hiba ablakokkal, addig az új verzió simán belép sallang mentesen viszont ott a kilépés nehézkes, állandóan a program nem válaszol van ha kiikszelem fent de a windos idővel bezárja egyelőre ennyi
nekem sem engedi, egyből hibával kidob illetve arra sem jöttem rá, hogy a kötéslistát hogyan lehet előcsalogatni belőle, erre esetleg rájöttél?nekem egyébként nagyon nem jön be ez az új verzió, lassabb is, kevésbé letisztult, egyetlen előnye van, hogy mutatja az utolsó kötés idejét, de be kell vallanom, ennyi idő után sokkal ütősebb változásra számítottam
akik futtatják androidos béta app-ot, azok tudnak törölni az előre beállított instrumentumok közül? én ahogy megpróbálom egyből leáll és kilép... aki még nem tesztelik, azoknak hajrá! :O) https://randomcapital.hu/kereskedesi-feluletek/mobil-broker (alul)
Kell írni egy emailt aztán küldenek egy regisztrációs linket utána tölthető le. Szerintem szép, jó, csak hiányzik a kötéslista es a nyitott ajánlat a részvényeknél. Ez utóbbi csak egyben nyitható meg. De gondolom ez még módosul
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?