Prémium ügyfél vagyok a bankban.
Ingyenes a forint átutalás (korlátlan)
Ingyenes az atm használat is (korlátlan)
A randomos számláról egyelőre jutalékkal megy a visszautalás. ( 500 ft/millió)
(A kiutalási költségek középtávon változhatnak, amikor bevezetik az azonnali utalást.)
Eurót meg közvetlenül raiffeisenes számlára fizetem be,ez megint ingyenes.
Tényleg ?
RC: Pl. 199000 - 0.1% = 199.- (min. 199.-)
ErstePl. 199000 - 0.3%= 597.- (min. 200.-)Min. pakkméret ára 66666.- (min. 200.-)
Nem látom a "közeledést", illetve ha vkinek a min. limitár problémát jelent, annak szerintem nem a tőzsdei kereskedés a legjobb eszköz a befektetéshez...
"A random számlákat a raiffeisen vezeti, nyugodtan lehet a bankszámlát az értékpapírszámlával kombinálni."ezt úgy érted, hogy díjmentesen pakolod a randomos számládról a pénzt a rafis bankszámládra és vissza?
Aki sokat köt annak nem mindegy,hogy mennyi a jutalék. A random fele díjért köt, és nem kell hívogatnom a brókereket.
A random számlákat a raiffeisen vezeti, nyugodtan lehet a bankszámlát az értékpapírszámlával kombinálni.
A raiffeisen bankszámla 30 millióig biztosított (100%)+ a randomos értékpapírszámla. Ez nekem elég is lesz.
Amúgy 40 perc alatt át lehet utalni a randomhoz a pénzt.2 év múlva azonnal lesz.
Mivel van prémium számlám is a Raiffeisenbe ezért is lenne opció ide pakolni.
köszi stiv,
nekem a KBC csomagomban 190 a hati ehhez képest a random 75ft ja sokkal jobb ,
quaestorból mentem anno a kbc be a banki háttér fontos volt nekem , de ma már a törvény változás miatt a random is megfelelő , meg két lábon állni mindig jobb mint egy lábon
Az erstebe 200 ft. a buxhati kötés és 0,3% a normál kötés.
Kedvezményt nem adnak, de vastag számlavezetés az van.
Az eur/huf kontraktus meg 300 ft. ennyiért kössön aki akar.
A hosszú államkötvény eladási jutaléka is egy vicc, 3%.
---
----
A KBC - nél 150 ft. a buxhati kötés, ebből már nem tudnak engedni.
Az eur/huf kontraktus 125 ft. már drága ez is.( Mikor fele - harmada külföldi szolgáltatónál )
Már nem kötök itt semmit.
------
KBC-ből végleg átpakoltam a randomhoz, már készülök megszüntetni a számlát.
Már nem adnak semmi pluszt.
Az erstet is megszüntetném már, lehet áthozom a Raiffeisenbe.
A random úgy is itt vezeti a számlákat.
Észre sem vettem, köszi. Most nézem, hogy már január 6.-tól így van.Jó lenne, ha az előző listához képest a változást színnel jelölnék (mint a márciusiban), mert nehéz követni mi változik
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?