Sziasztok !
Nincs valami infótok, hogy a Netboonos jelszót hogyan lehet megváltoztatni? Sajna elhagytam a telómat, és a Netboon aktiválva volt a készüléken. Nem szeretném, ha esetleg valaki 50% haszonnal eladná őket. Köszi a segítséget
Gondolom mindenki hívja ezerrel. Virág úr megtépte közbe kedvenc Richterét?? Mert az állítólag kilőtt és Bux is kitört azóta fel, amióta nem megy a rendszer.
Szuper :)
Szerintem a 14m darabos OTP csomag kiarusitasa utan 2 hettel 10%kal feljebb levo ar, illetve a Richter all time high nem azt mutatja, hogy gyenge lenne a magyar piac!!
En mind a 4 reszvenyben nem hiszek, am a fentebb kettoben el tudom kepzelni, hogy 2016ban 7essel kezdodjon az arfolyamuk!
kulon, kulon nem osszesen es mindketto 4 szamjegyu, nem 3... :)
Bankot nem szeretnék mondani, de tudtommal minden banknál lehet olcsón váltani, csak el kell érni egy összeghatárt ami olyan 20000-30000€ körül húzódik. Ők meg hívják a Treasury-t ami közel MNB árfolyamon vált.
A pénzváltók mögött is bank áll, nekik is a bank biztosítja a kedvezményes árfolyamot.
Én rákérdeztem náluk az ügyfélszolgálaton, és azt az infót kaptam, hogy Magyarországon bejegyzett cégeknél igen, de hogy ki fogja bírni-e a rendszer, ha megint lesz valami.
Én a KBC-nél már keveset parkoltatok, mert azt a Belga alap védi, az marad 20K euró(6,2milla forint).
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?