Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az egy részvényre jutó saját tőkénél jelenleg számottevően magasabb az ára a részvénynek.
Magam is arra jutottam, hogy nehéz lesz a közeljövőben alulértékelt dolgokra bukkanni. Nagyon is nehéz lesz a következő időszakban hasonló eredményt elérni. Ügyes befektetéssel és szerencsével persze lehet mérsékeltebb hozamra szert tenni, de megnőttek a kockázatok.
Szigorúan csak a saját véleményem szerint, itt már késő a beszálló. Kívánom nektek az ellenkezőjét :)
Ezt a részt időnként idézzük fel, mert nagyon hozzászokhattunk az emelkedéshez,: "Nagyon erős félévet zártunk, befektetéseink nagy része felértékelődött az időszak folyamán, ám
óva intenénk befektetőinket az elmúlt pár hónap/egy év eredményeinek extrapolálásától. A
Plotinus Nyrt. részvényei a jövőben is magas kockázatú befektetésnek fognak minősülni és egészen
bizonyosan lesznek nagyobb hullámvölgyek is."
Ma írtam a Plotinusnak és gyorsan válaszoltak
Holnap a kereskedési idő után teszik közzé a féléves H1 jelentést,amely a nemzetközi stenderd IFRS szerint készült.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)