Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A 1683-as bejegyzés véletlenül került ide, de utólag nem lehetett törölni. Kétszer is írtam, hogy töröljék, de hiába. Már az is meglepő, hogy bármitől így eltorzulhat az egész.
Ki kellene töröltetni azt az egyetlenegy
bejegyzést, amitől ez így szétcsúszott.
Azért zavar ez a hiba, mert semmiből nem
tartana kijavítani a programozónak, de mégsem
csinálják meg évek óta.
Azon kívül, hogy írtam a modinak, mit tehetek még a szétcsúszás javítása érdekében?
Amúgy érdekes a könyv, valaki sejti hogy 4400-on be fog tudni vásárolni.
Gondolom most már hamarosan itt a negyedéves, aztán visszaáll a cég eladásra.
Bár továbbra sem tetszik, hogy a hó közepén jelent meg a BVPS, de ezek szerint mégis meg lehet oldani, hogy azt hamarabb közlik (egy BECSÜLT érték), és majd később teszik közzé a valóban időigényes jelentést.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)