Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Írtad korábban, hogy a cég lehetséges tart majd eladói oldalon kínálatot. Mekkora esélyt látsz erre? Korábban volt rá példa? Legkényelmesebb a tőzsdén lenne megvenni a kötvényt.
Törölt felhasználó2015. 06. 14. 19:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
X975
Igazad van!De nem hiszem,hogy problémát okozna
a véleménye!Sok vaj van a fülük mögött és többen szokták szóvá tenni következmény nélkül.
Kedves Maveryck!
Most hallgattam meg!Nagyon hasznos volt!Most tudtam meg a kötvény kibocsátás pontos összegét.Köszi szépen figyelmességedért!Mindig
lehet számítani Rád!Biztos vagyok,hogy csütörtökön túljegyzéssel zárul a kibocsátás.
borso74
Igazad van!Ez egy mutyi ország!
Azért persze remélem,hogy idővel a történelem szemétdombjára megérdemelt helyére került Orbán
és bandája.
kötvény
Az előző kibocsátás során is nagyrészt a bennfentesek jegyezték le.Akkor 0,5 MD összegben.Szóval könnyen összejöhet az 1 MD is
szerintem.A cég maga is vesz biztosan.
Most jöttem haza a Hungaroringről, tikkasztó a hőség. Ránéztem a netre van e valami hír, egyből megakadt a szemem ezen a címen. Gyorsan be akartam linkelni, de téged lehetetlen megelőzni:)
Amúgy sajnálom, hogy Zs. V. nem simulékonyabb. Nyilván nem az állami csecsen szeretnénk lógni, de azért ebben a világban, és főleg ennek a pártnak felesleges a nyílt kritikusává válni. Ezek nem egyszerúen félreállítanak, ellehetetlenítenek, hanem amikor a földön fekszel beléd is rúgnak. Aztán jókat sztorizgatnak más nyomorán röhögve pl Vajna jachtján habonnyal. Szal ha tényleg komolyan gondolják a reál vállalatokat még 2022 előtt, akkor a részvényesek érdekében pssszt. Kivéve ha valamiről lemaradtam:)
Andreas: hát nem tudom, nekem az a fura, ha a lakosság annyira rá lenne pörögve, akkor lett volna a múlt héten forgalom lefelé tartó árakkal. De nem volt. Ettől függetlenül az időzítés remélhetőleg tudatos, elméletem szerint le van beszélve néhány nagyobb befektetővel. És az már csak hab lenne a tortán, ha a pénznek meg is lenne a tuti helye. Kevés a hír, de nyilván azért dolgoznak a Plotinusnál is.
2500/n.év számlavezetés
1500/n.év tbsz számlavezetés
5000Ft transzfer
elvileg tbsz nélkül 7500Ft + odautalás a költség, de valami akciót is írtak hogy az 1. éves számlavezetés ingyenes.
A tbsz összevonás jó ötlet, már csak az a kérdés van-e náluk megszüntetési bünti.
A Plotinust is meg lehetne kérdezni, hogy a tőzsdei bevezetés után lesz-e kínálati oldal legalább pár napig.
TBSZ számla nyitása és aztán áthelyezése egyben nem éri meg jobban (nem kell átkötni TBSZ-re)?
Kérdés még, hogy a kibocsátási költségek okoznak-e érezhető terhet a júniusi BVPS-ben. Eddig nem volt saját részvény eladás sem, az is szokott hozni valamennyit.
Szeretnék jegyezni, de megnéztem Equilor díjjegyzékét, hát tényleg nem kisböfinek való... Szal marad jegyzés után a számlazárás, illetve transzfer a jelenlegi szolgáltatóhoz. TBSZ így bukó, így az esetleges adófizetésen elbukom amit megspórolok. Ki van ez találva:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)