Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nagyon gyorsan megvették azokat a pakkokat. Mintha egyeztetve lenne. Azt gondoltam volna, hogy lesz egy kis/nagy beesés a hírre. Vagy akár pánik. De egyelőre nem. Vagy nem rossz hír ez, vagy új nagytulaj van, vagy saját érdekkörének terítette szét. Vagy valami más. . Valaki azt írta, nincs szánalmasabb mint mikor a kisbüfi megkísérli kisakkozni mi lesz. Ha erre gondolok hülyének érzem magam sokszor, de azért van úgy, hogy bejön a forgatókönyv. Na az jó szokott lenni.
De ha ő adja, akkor ki veszi? . Ennyi volt, hogy keresett rajta egy kis pénzt - kb 20m-t -, vagy valójában nem szabadult meg a részvényektől, csak más névre tette át?
Hát én nem tudom mit tegyek. Merjem -e tartani, vagy tényleg valami nagy kisemmizés jön, akik írtak ide gondolom jobban ismerik Korányit mint én, mert nekem csak a sajtóból van valami minimális ismeretem róla. Korrekt %-m van rajta, mint ahogy itt szinte mindenkinek, tehát kényszer épp nincs rajtam. Legyek én aki elsőnek leugrik a süllyedő hajóról? Ugyanakkor nem is biztos, hogy süllyed ez a hajó, lehet, hogy kékszalag nyertes vitorlás. Amcsi is esik mint az állat, bejön egy krach meg vagyunk lőve itt is. Ajj de nehéz ez... . Rohadtul remélem, hogy nem lesz semmi csavar, nem arra ébredek, hogy tényleg benn áll eladáson 7.500-n x ezer db. Ugyanakkor kiszállni idő előtt - áhh, nem tudom.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)